Ποδόσφαιρο

Η Οσέρ «προσγείωσε» απότομα τη Λιόν [vid]

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 00:25

«Φρένο» στην ανοδική πορεία που είχαν τελευταία οι «λιονέ» έβαλε η ομάδα του Πελισιέ, καθώς τη νίκησε 2-1 με ανατροπή.

Η Οσέρ «προσγείωσε» απότομα τη Λιόν [vid]

Η Λιόν ήταν σε καλό φεγγάρι και μετρούσε έξι ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, στο βράδυ της Παρασκευής ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Οσέρ και έχασε έδαφος στη «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς πώς οι «λιονέ» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ.

Εξάλλου, η ομάδα του Λοράν Μπλαν πήρε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Ντεμπελέ στο 36', μετά τη σέντρα του Τολισό. Υπό άλλες συνθήκες αυτό γκολ θα έδινε σημαντικό αβαντάζ στους φιλοξενούμενους. Επομένως, με βάση τη φόρμα που είχε η Λιόν, το γκολ αυτό θα μπορούσε να της δώσει ένα μεγάλο «διπλό» που θα την έβαζε για τα καλά στο «κόλπο» της εξόδου στην Ευρώπη.

Ωστόσο το σκηνικό άλλαξε ολοκληρωτικό στο δεύτερο 45λεπτο. Μιας και η Οσέρ κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να φέρει το ματς… τούμπα! Αρχικά, στο 50' ο Μεσενγκό κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του Ντιομάντ. Ο Περίν ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα (53') και μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, ο Ντα Κόστα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Τζουμπάλ τη δεύτερη και το 2π1 ήταν γεγονός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr