Ποδόσφαιρο

Premier League: Η Νότιγχαμ κράτησε στο 1-1 την Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 20:12

Η Μάντσεστερ Σίτι «αυτοκτόνησε» στο Νότιγχαμ, καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Νέο σοκ για την Τσέλσι, 0-1 από την ουραγό Σαουθάμπτον!

Premier League: Η Νότιγχαμ κράτησε στο 1-1 την Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα (41'), έχασε πολλές ευκαιρίες και το πλήρωσε, καθώς ο Γουντ ισοφάρισε στο 84ο λεπτό και «πλήγωσε» την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Δυσκολεύουν κι άλλο τα πράγματα για τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι, μετά την ήττα-σοκ στο Λονδίνο από την ουραγό της βαθμολογίας Σαουθάμπτον με 1-0. Οι «μπλε» παρά τα εκατοντάδες εκατ. ευρώ των μεταγραφών ηττήθηκε και πλέον ο Αγγλος τεχνικός είναι πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου.

Η Φούλαμ πήρε (1-0) το... ντέρμπι Ευρώπης απέναντι στην Μπράιτον, τεράστια «τρίποντα» για Έβερτον και Μπόρνμουθ στην προσπάθεια επιβίωσης. Στο φινάλε πήρε βαθμό (1-1) η Μπρέντφορντ απέναντι στην Πάλας.

Με την.. ψυχή στο στόμα η Αρσεναλ

Νωρίτερα, η Αρσεναλ «απέδρασε» με μεγάλο διπλό από το «Βίλα Παρκ» επικρατώντας στις καθυστερήσεις με 4-2 επί της Αστον Βίλα και συνεχίζει δυνατά τη μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Γουότκινς, για να ισοφαρίσει η Αρσεναλ με τον Σάκα (16'). Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ με τον Κουτίνιο (31'), για να ισοφαρίσουν πάλι οι «κανονιέρηδες» με τον Ζιντσένκο στο 61ο λεπτό. Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από προσπάθεια του Ζορζίνιο ο Εμιλιάνο Μαρτίνες με αυτογκόλ, έδωσε το προβάδισμα με 3-2 στο συγκρότημα του Αρτέτα, που «σφράγισε» το μεγάλο τρίποντο με τον Μαρτινέλι στο 90'+8' (4-2).

H 24η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ (18/2)

Αστον Βίλα-Αρσεναλ 2-4 (5' Γουότκινς, 31' Κουτίνιο - 16' Σακά, 61', Ζιντσένκο, 93' αυτ. Μαρτίνες, 98' Μαρτινέλι)

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 1-1 (96’ Γιάνελτ - 69’ Εζέ)

Μπράιτον-Φούλαμ 0-1 (88’ Σόλομον)

Τσέλσι-Σαουθάμπτον 0-1 (45’ Γουάρντ - Πρόουζ)

Έβερτον – Λιντς 1-0 (64’ Κόουλμαν)

Νότιγχαμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (84’ Γουντ - 41’ Μ. Σίλβα)

Γουλβς – Μπόρνμουθ 0-1 (49’ Ταβερνιέ)

19.30: Νιούκαστλ - Λίβερπουλ

ΚΥΡΙΑΚΗ (19/2)

16.00: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ

18.30: Τότεναμ - Γουέστ Χαμ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr