Ποδόσφαιρο

Ο Παναιτωλικός «κλείδωσε» την παραμονή [vids]

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 21:39

Η ομάδα του Αναστασίου νίκησε 1-0 τον Ιωνικό που πάλεψε ως το φινάλε για να πάρει αποτέλεσμα στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός «κλείδωσε» την παραμονή [vids]

Ένα γκολ και μια μεγάλη επέμβαση καθόρισαν το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Διότι ο Κολοβός «λύτρωσε» τον Παναιτωλικό, ενώ ο γκολκίπερ Γκράτερολ που έκανε ντεμπούτο κράτησε το σκορ και χάρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Καθώς με αυτό το αποτέλεσμα, σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League 1.

Ο Ιωνικός με τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι μια άλλη ομάδα. Κάτι που έδειξε και στο Αγρίνιο. Καθώς στο 5' ο Λοβέρα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκράτερολ! Η ομάδα της Νίκαιας αμύνονταν καλά. Έτσι, ο Παναιτωλικός έψαχνε με την κόντρα να δημιουργήσει φάσεις. Το πρώτο 45λεπτο έληξε, λοιπόν, χωρίς σκορ. Με τον Ιωνικό να κερδίζει τις εντυπώσεις ως τα μισά της αναμέτρησης.

Αλλά στη συνέχεια, το σκηνικό άλλαξε. Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να γίνει πιο απειλητικοί. Ήδη το… μήνυμα εστάλη από το 51' όταν ο Σενγκέλια σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών! Η άνοδος στην απόδοση των γηπεδούχων είχε τελικά αποτέλεσμα. Καθώς στο 74' και μετά το λάθος του Καμπράλ, ο Μόρσεϊ έστρωσε στον Κολοβό που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο φινάλε, ο Γρηγορίου έβαλε και δεύτερο επιθετικό στο ματς, με την είσοδο του Μάνου. Έτσι αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης. Φάση είχε, αλλά γκολ όχι! Διότι στο 90'+5 ο Μύγας «εκτέλεσε» εξ επαφής, αλλά ο Γκράτερολ έκανε εκπληκτική επέμβαση, κρατώντας τη νίκη του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερό, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός, Ντουάρτε, Σενγκέλια (72' Μόρσεϊ), Καρέλης (72' Πέντρο).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Αντουνές (81' Μάνος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63' Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά (81' Μάσας), Μάντζης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr