Ποδόσφαιρο

Σε… κέφια «κόκκινοι διάβολοι» και «πετεινοί» [vids]

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 21:54

Σταθερή στην 3η θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέβηκε στην 4άδα και η Τότεναμ.

Σε… κέφια «κόκκινοι διάβολοι» και «πετεινοί» [vids]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρεί ακόμη τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό που δείχνει, ξεκάθαρα, η ομάδα του Τεν Χάαγκ είναι πώς θα πάρει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League όπως αγωνίζεται. Την Κυριακή νίκησε 3-0 την Λέστερ στο «Old Trafford» και είναι στο -2 από την Σίτι και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Με τον Μάρκους Ράσφορντ να κάνει σε ακόμη ένα ματς τη διαφορά.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 14 γκολ μέσα στο2023 με τα δύο που σημείωσε. Το πρώτο στο 25' μετά την ασίστ του Φερνάντες και το δεύτερο στο 58'. Ενδιάμεσα είχε δουλειά ο Ντε Χέα με καθοριστικές επεμβάσεις. Έτσι κράτησε την εστία του αλώβητη. Ο Σάντσο, στο 62', διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σε τροχιά UEFA Champions League είναι η Τότεναμ που ανέβηκε στην 4η θέση, μετά τη νίκη 2-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοικτό. Ο Φαμπιάνσκι έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Αλλά τελικά, οι «πετεινοί» βρήκαν τη λύση. Στο 56' η συνεργασία Χόιμπιεργκ και Ντέιβις είχε αποδέκτη τον Έμερσον που άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 72' η ασίστ του Κέιν ήταν «λουκούμι» για τον Σον που πέτυχε το τελικό σκορ, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του Κόντε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr