Ποδόσφαιρο

Η Ντόρτμουντ «δήλωσε» διεκδικήτρια του τίτλου [vids]

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 22:54

Η Μπορούσια νίκησε 4-1 την Χέρτα και ισοβαθμεί με Μπάγερν Μονάχου και Ουνιόν Βερολίνου στους 43 βαθμούς.

Η Ντόρτμουντ «δήλωσε» διεκδικήτρια του τίτλου [vids]

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση του πρωταθλητισμού, αλλά και την κούραση του Europa League. Έτσι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Σάλκε. Διότι αν τα είχε καταφέρει, θα ήταν μόνη στην πρώτη θέση μετά την ήττα στην Μπάγερν. Όμως «κόλλησε» στο 0-0 με την ουραγό Σάλκε, στο Βερολίνο. Διότι η Ουνιόν είχε το πάνω χέρι στο ματς, αλλά της έλλειψε το γκολ.

Αντίθετα, η κερδισμένη της 21ης αγωνιστικής ήταν η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια συνέχισε το σερί νικών της. Συνέτριψε 4-1 στο «Westfalen» την Χέρτα και ισοβαθμεί πλέον μαζί με Μπάγερν Μονάχου και Ουνιόν Βερολίνου στους 43 βαθμούς, στην πρώτη θέση. Η Ντόρτμουντ ήταν εξαιρετική και στο 32' προηγήθηκε 2-0. Χάρη στα τέρματα του Αντεγιέμι με τακουνάκι (27') και Μάλεν (32'). Ωστόσο, η Χέρτα μείωσε στο 47' με τον Τουσάρ σε 2-1. Αλλά στην τελική ευθεία του ματς, οι Ρόις (76') και Μπραντ (90') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του ματς.

Ματσάρα έγινε στη «Bay Arena». Με την Μπάγερ να χάνει το ματς με την Μάιντζ, καθώς όλα της πήγαν στραβά! Στο 23' χαμένο πέναλτι με τον Ταπσόμπα. Έτσι, στο 26' ο Κασί πέτυχε το 0-1. Αλλά η Λεβερκούζεν «απάντησε» άμεσα και έκανε το 1-1 στο 32' με τον Αμίρι. Αντίθετα με ό,τι περίμεναν όλοι, στο 45'+4 η Μάιντζ πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Μπαριέρο. Η ομάδα του Αλόνσο ισοφάρισε εκ νέου στο 58' με τον Σικ (2-2). Η αποβολή του Αντλί στο 81' και το εύστοχο πέναλτι του Ίνγκβαρτσεν διαμόρφωσαν το τελικό 2-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr