Ποδόσφαιρο

Η Ρόμα στην 3η θέση, ανεβαίνει η Γιουβέντους [vids]

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 23:58

Βλέπουν UEFA Champions League οι «τζιαλορόσι» - Δεν το παρατούν οι «μπιανκονέρι» για την Ευρώπη.

Η Ρόμα στην 3η θέση, ανεβαίνει η Γιουβέντους [vids]

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θέλει την επόμενη σεζόν να κουνήσει… σεντόνι. Οι Ρωμαίοι το δείχνουν. Το βράδυ της Κυριακής επικράτησαν της Βερόνα στο «Olimpico» και ανέβηκαν στην 3η θέση, όπου ισοβαθμούν με την Μίλαν. Δείχνοντας πώς θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για το UEFA Champions League της επόμενης σεζόν. Αντίθετα, ήττα σοκ -εντός έδρας- για την Αταλάντα από την Λέτσε. Σε ένα ματς όπου οι «μπεργκαμάσκι» δημιούργησαν πολλές τελικές, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν πριν το 87'!

Σημαντικό «διπλό» που την κρατά σε τροχιά… σεντονιού πέτυχε η Λάτσιο. Η Φιορεντίνα, εμφανώς κουρασμένη από το ευρωπαϊκό ματς με την Μπράγκα, «γκέλαρε» στη Φλωρεντία κόντρα στην Έμπολι. Όσον αφορά στην Γιουβέντους, δεν το βάζει κάτι. Η «Μεγάλη Κυρία» πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της και είναι στο -9 από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, παρά την τιμωρία των 15 βαθμών που της έχει επιβληθεί.

Αταλάντα - Λέτσε 1-2

(87' Χόιλιουντ - 4' Σίσεϊ, 74' Μπλιν)

Σαλερνιτάνα - Λάτσιο 0-2

(60', 69' πέν. Ιμόμπιλε)

Φιορεντίνα - Έμπολι 1-1

(85' Καμπράλ - 29' Καμπιάτζι)

Σπέτσια - Γιουβέντους 0-2

(32' Κιν, 66' Ντι Μαρία)

Ρόμα - Βερόνα 1-0

(45' Σόλμπακεν)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr