Ποδόσφαιρο

Στο... ρελαντί η Μπαρτσελόνα, μεγάλο τρίποντο της Ατλέτικο [vids]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 00:16

Ξανά στο +8 οι Καταλανοί από τη Ρεάλ. Οι «ροχιμπλάνκος» πλησίασαν την τρίτη θέση.

Στο... ρελαντί η Μπαρτσελόνα, μεγάλο τρίποντο της Ατλέτικο [vids]

Αυτή τη φορά η Ρεάλ έπαιξε πριν την Μπαρτσελόνα. Όμως παρότι οι «merengues» νίκησαν 2-0 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, οι «blaugrana» δεν κατάλαβαν από την πίεση. Έτσι επικράτησαν της Κάντιθ και έφεραν ξανά τη διαφορά από τους 5 στους 8 βαθμούς. Με δύο γκολ μέσα σε 3 λεπτά, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο, τη νίκη της ημέρας πέτυχαν οι «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης. Με τον Γκριεζμάν σκόρερ νίκησαν τους Βάσκους του Βαλβέρδε και πλησίασαν τη Σοσιεδάδ στους 2 βαθμούς. Επομένως έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη «μάχη» για την 3η θέση.

Η ανοδική πορεία της Σεβίλλης συνεχίστηκε, καθώς πήραν βαθμό στην έδρα της Ράγιο, μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο κόντρα στην Αϊντχόφεν. Τέλος, η Εσπανιόλ με buzzer beater επικράτησε στην έδρα της ουραγού Έλτσε και είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Έλτσε - Εσπανιόλ 0-1

(90'+2 Νταρντέρ)

Βαγεκάνο - Σεβίλλη 1-1

(65' Λεζέν - 29' Σούσο)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0

(73' Γκριεζμάν)

Μπαρτσελόνα - Κάντιθ 2-0

(43' Σέρχι Ρομπέρτο, 45'+1 Λεβαντόφσκι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr