Ποδόσφαιρο

Ο Ατρόμητος νίκησε και ελπίζει για play off [vid]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 20:19

Επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι κα διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες για είσοδο στην εξάδα.

Ο Ατρόμητος νίκησε και ελπίζει για play off [vid]

Το δικαίωμα στην ελπίδα διατήρησε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου συνεχίζεται να έχει ελπίδες για την έξοδο στα play off. Καθώς έχει και ένα ματς λιγότερο, αυτό με την ΑΕΚ. Αν και εκκρεμεί η έφεση της Ένωσης κατά της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό. Μια δίκαιη επικράτηση, μιας και οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή του ματς, αλλά ο Γκροθ τους… σταμάτησε. Διότι ο γκολκίπερ των Βοιωτών που έκανε ντεμπούτο, ήταν εξαιρετικός!

Από την αρχή του ματς, ο Ατρόμητος το μετέφερε στο μισό γήπεδο, προς την περιοχή της ομάδα της Λιβαδειάς. Με ανάπτυξη από τα άκρα. Η ανωτερότητά του απέδωσε… καρπούς στο 33'. Σέντρα του Γκονζάλεθ, κεφαλιά του Ροτάριου και 1-0. Ειδικά, με το σκορ αυτό έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Κόουλμαν είχε κατοχή μπάλας που έφτασε στο 68%!

Ο Γιάννης Πετράκης θέλησε να αλλάξει την κατάσταση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Έριξε στο ματς του Σκβάρκα και Βήχο. Σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει την αναμέτρηση και στη συνέχεια να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Αλλά τα σχέδιά του δεν απέδωσαν. Καθώς στο 58' διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα. Ο Βήχος μέσα σε ένα δίλεπτο είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα και άφησε τον Λεβαδειακό με παίκτη λιγότερο! Ένα γεγονός που άλλαξε, εντελώς, την εικόνα του ματς.

Ωστόσο, ο Ούγγρος γκολκίπερ Γκροθ ήταν που κράτησε τους Βοιωτούς στο ματς. Μιας και με τις σωτήριες επεμβάσεις του, διατήρησε το 1-0. Ειδικά στα δύο σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, στο 60' και το 77'. Ο νεαρός από τη Γουινέα απείλησε και στο 83', όμως το πλασέ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι! Τόσες πολλές ευκαιρίες χαμένες από τον Ατρόμητο που θα μπορούσε να ισχύσει ο «νόμος του ποδοσφαίρου». Δηλαδή χάνεις γκολ, δέχεσαι γκολ! Όμως οι στιγμές του Λεβαδειακού πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Η κεφαλιά του Τσάπρα στο 86'. Όπως και η προσπάθεια του Γιαννιώτη στο τέλος που δεν βρήκε την μπάλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Γκονζάλεθ, Έρλινγκμαρκ (76' Οικονομίδης), Καμαρά, Τζαβίδας (50' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (61' Τζοβάρας), Ροτάριου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Νταμπό, Μεχία (46' Σκβάρκα, 62' Λιάγκας), Γερεμέγιεφ, Παναγιώτου (46' Βήχος), Ντεντάκης, Νίκας, Τσάπρας, Γιαννιώτας (72' Σαχπεκίδης), Βρακάς (80' Σακό).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr