Ποδόσφαιρο

Ο Άρης έκανε... άλμα εξάδας στο Ηράκλειο [vids]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 21:27

Οι «κίτρινοι» νίκησαν 3-0 τον ΟΦΗ και έκαναν ένα ακόμη βήμα για να πάρουν το εισιτήριο για τα play off.

Ο Άρης έκανε... άλμα εξάδας στο Ηράκλειο [vids]

Η είσοδος των «κίτρινων» στα play off εξαρτάται πλέον από εκείνους. Διότι μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχαν οι Θεσσαλονικείς, με 3-0 στο Ηράκλειο, μπορούν να «κλειδώσουν» την παρουσία στην εξάδα. Κυρίως διότι την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον συν-διεκδικητή για την εξάδα Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» (26/2, 19:30). Αν νικήσουν εκείνο το ματς, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το ματς στην Κρήτη ξεκίνησε ιδανικά για τους «κίτρινους». Καθώς στο 4' ο Λάρσον δεν έκανε καλό τελείωμα για λογαριασμό του ΟΦΗ. Μιας και ο Άρης στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρεις διαδοχικές ευκαιρίες. Στο 8' και το 9' με τον Καμαρά, αλλά ο Μανδάς επενέβη.

Ωστόσο, δεν έγινε το ίδιο στο 10'. Καθώς στο κόρνερ του Ματέο Γκαρσία, ο Πίρσμαν βρήκε την μπάλα και ο Ρουπ από κοντά πέτυχε το 0-1. Ο ΟΦΗ ήθελε να βγάλει αντίδραση, όμως η ομάδα του Τερζή ήταν πολύ καλά διαβασμένη.

Ακόμη, στο 24' ο Νταρίντα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μανδά!

Επίσης, με τη συμπλήρωση 30' ήρθε και το 0-2. Ο Ετέμπο έκλεψε από τον Μπάκιτς. Ο Ρουπ απέφυγε τον Βούρο και έστρωσε για τον Νταρίντα που σημάδεψε σωστά για το 0-2.

Ένα γκολ που «έκοψε» τα πόδια των παικτών του ΟΦΗ, αλλά έδωσε… φτερά στα αντίστοιχα εκείνων του Άρη. Αν και ο Νταμπράουσκας έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, τα σχέδιά του δεν πήγαν όπως τα ήθελε. Ο λόγος; Η αποχώρηση του Φελίπε μετά από 7 λεπτά στο ματς!

Όμως, οι Κρητικοί τις είχαν τις ευκαιρίες τους. Δύο στο δίλεπτο 55'-56'. Τοράλ και Μοσκέρα απείλησαν, αλλά ο Κουέστα ήταν στη σωστή θέση. Με τον Μοσκέρα να χάνει μια ακόμη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 63', για να ξαναβάλει τον ΟΦΗ στο ματς!

Επίσης στο 79' ο Μπάκιτς απείλησε με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ισπανού γκολκίπερ του Άρη! Έτσι, οι «κίτρινοι» ήταν εκείνοι που σκόραραν ξανά. Στο 90' ο Ιτούρμπε έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Μανδά για το τελικό 0-3.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Γιαννούλης (81' Γιοχού), Τοράρινσον, Λάρσον (72' Μπιφουμά), Μεγιάδο, Ντιουσέ (46' Φελίπε, 52' Μοσκέρα), Μπαλογιάννης (46' Τσιλιανίδης), Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταρίντα (79' Χριστοδουλόπουλος), Ρουπ (60' Ντουκουρέ), Μ. Γκαρσία (79' Εμπακατά), Πάλμα (60' Ιτούρμπε), Καμαρά (88' Νταμπό).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.