Ποδόσφαιρο

Η Ομόνοια πάτησε για τα καλά στην 5άδα [vid]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 22:07

Σημαντική νίκη πέτυχε οι «πράσινοι», 1-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο «Μακάρειο».

Η Ομόνοια πάτησε για τα καλά στην 5άδα [vid]

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα πάει η Ομόνοια στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το προσεχές Σάββατο. Απόψε, οι «πράσινοι» νίκησαν 1-ον τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί του τελευταίου μήνα. Η αναμέτρηση στο «Μακάρειο» κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Λοΐζου στο 35'. Αν και η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο, οι «μαυροπράσινοι» ισορρόπησαν. Σε εκείνο το σημείο, όμως, ήρθε το γκολ των φιλοξενούμενων.

Πιο συγκεκριμένα, η κεφαλιά-πάσα του Μπεσεντίν βρήκε τον Λοΐζου που απέφυγε δύο αντιπάλους και νίκησε τον Μολ, σημειώνοντας το 0-1. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 45' με το φάουλ του Καλίλι και τον Φαμπιάνο να απομακρύνει, με τη βοήθεια του δοκαριού! Στο δεύτερο μέρους και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες μεν, αλλά όχι γκολ δε. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει το 1-0 υπέρ της Ομόνοιας που την ανέβασε στην 5η θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Μπάρντι (80' Ενόχ), Μουκτάρης, Έσελινκ, Ιωάννου, Γκόρουμπετς (80' Σάλι), Καλίλι, Χαραλάμπους (46' Γιακουμάκης), Κα, Αλσέους (65' Ψύχας), Κορομά (65' Χέντρικς).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους (59' Ψάλτης), Γιούστε, Λανγκ, Κίτσος (73' Λέσγιακς), Μπασιρού, Κούσουλος, Λοΐζου (73' Ζαχαρίου), Σράντι (59' Παπουλής), Ανσαριφάρντ (73' Χαραλάμπους), Μπεσεντίν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr