Ποδόσφαιρο

Η «Κυρία» δεν ήταν καλή... οικοδέσποινα [vid]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 22:29

Η Ανόρθωση νίκησε 2-1 την Πάφος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες για την εξάδα.

Η «Κυρία» δεν ήταν καλή... οικοδέσποινα [vid]

Μεγάλη νίκη για την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Πάφο. Μια ακόμη φορά που κράτησε το αήττητο με αντίπαλο την ομάδα του Μπεργκ. Καθώς οι παίκτες του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς επικράτησαν 2-1 και έμειναν «ζωντανοί» για την είσοδο στην εξάδα, αν και είναι μαθηματικές. Όλη η δουλειά έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με δύο νέα πρόσωπα να «καθαρίζουν» για λογαριασμό της «Κυρίας». Από την άλλη, η Πάφος έμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας και υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το ματς άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την Ανόρθωση. Στο 8' ο Γκερέρο άνοιξε το σκορ (1-0) μετά την πάσα του Φερέιρα. Επιπλέον, στο 15' και μετά το λάθος του Παλάσιος, ο Κορτές «τσίμπησε» την μπάλα και σημείωσε το 2-0. Λογικό μετά τα δύο γρήγορα γκολ της ομάδας της Αμμοχώστου να αντιδράσει η Πάφος. Στο 42' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπαϊσίνιο. Ο Τάνκοβιτς το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 2-1 στο 44'. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μπεργκ είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τις ευκαιρίες, αλλά όχι το γκολ! Η Ανόρθωση αμύνθηκε καλά, άντεξε στην πίεση της Πάφου και πήρε το τρίποντο. Με τον Μραζ να έχει στο 90' την ευκαιρία για το 3-1!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Κεραυνός, Αντωνίου (68' Αμπαρτζουμιάν), Μπαϊσίνιο, Αντωνιάδης (80' Κορρέα), Κορέια, Φερέιρα (57' Χριστοφή), Iωάννου, Σαμπό, Νινγκά (68' Μραζ), Γκερέρο, Αντονίν (80' Παρούτης).

ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Ικόκο, Παλάσιος, Μπάιριτς (17' Χέσταντ, 86' Βαλακάρι), Κβίντα, Ζουνίνιο, Ντράγκομιρ (68' Μπετανκόρ), Κανέ, Τάνκοβιτς, Μπρούνο, Ζάιρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr