Ποδόσφαιρο

Ο Παπασταθόπουλος στον... αέρα για το ντέρμπι [vids]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 22:54

Ο έμπειρος στόπερ έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παπασταθόπουλος στον... αέρα για το ντέρμπι [vids]

Τα προβλήματα που έχει ο Μίτσελ ενόψει Παναθηναϊκού είναι αρκετά. Από το απόγευμα της Κυριακής, στο ματς με τη Λαμία, ο Ισπανός προπονητής είδε τον Γκάρι Ροντρίγκες να αποχωρεί νωρίς στο ματς. Δυστυχώς για τον 60χρονο τεχνικό, ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει πώς είναι οριστικά εκτός του ματς με τον Παναθηναϊκό, της ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Θα κάνει αγώνα… δρόμου για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, της κανονική περιόδου, κόντρα στην Ένωση.

Αλλά το μεγάλο θέμα για τον Μίτσελ, αυτή τη στιγμή, είναι η αμυντική του γραμμή. Διότι είναι στον… αέρα ο πιο έμπειρος στόπερ του. Κανείς δεν ξέρει αυτή την ώρα αν θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Διότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο. Με το χρόνο να μην είναι «σύμμαχος» για τον 34χρονο παίκτη. Οι προσεχείς ημέρες, όμως, θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.