Ποδόσφαιρο

Η Χ-αμένη ευκαιρία της Τορίνο [vid]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 23:42

Ισοπαλία 2-2, εντός έδρας, με αντίπαλο την ουραγό της βαθμολογίας Κρεμονέζε.

Η Χ-αμένη ευκαιρία της Τορίνο [vid]

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην 7η θέση έχει η Τορίνο. Στο εντός έδρας ματς της «Granata» με την τελευταία στη Serie A, Κρεμονέζε, οι παίκτες του Ιβάν Γιούριτς έδειξαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Και τελικά το «πλήρωσαν» με την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην ουραγό. Από την άλλη, η Κρεμονέζε παρέμεινε στην τελευταία θέση, ούσα η μοναδική ομάδα στη Serie A που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 23 αγωνιστικές.

Διότι, οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας που έφτασε στο 63%. Είχε τριπλάσιες τελικές στο τέρμα (σ.σ.: 6 με 2). Αλλά όχι την αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων που έκαναν γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν. Καθοριστικός στο ματς ήταν και ο τερματοφύλακας της Κρεμονέζε, ο Καρνεσέκι που έκανε σημαντικές και μεγάλες επεμβάσεις.

Η Τορίνο άνοιξε το σκορ με τον Σανάμπρια. Όταν ευστόχησε σε πέναλτι, στο 41', για το 1-0. Ωστόσο, ο Τσατζούτ ισοφάρισε στο 54' σε 1-1 για την Κρεμονέζε. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς… τούμπα στο 74'. Ήταν η σειρά του Βαλέρι στο 74' για να πετύχει το 1-2 και να φέρει μπροστά την ομάδα του Μπαλαρντίνι. Η «απάντηση» για την Τορίνο ήρθε άμεσα. Πέντε λεπτά μετά το 1-2, ήταν η σειρά του Σίνγκο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 2-2 για την «Granata».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr