Ποδόσφαιρο

Νίκη «ανάσα» της Χετάφε που «βύθισε» την Βαλένθια [vid]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 23:58

«Εξάποντο» για την ομάδα του Κίκε Φλόρες. Νίκησε 1-0 τις «νυχτερίδες» του Ρούμπεν Μπαράχα και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Νίκη «ανάσα» της Χετάφε που «βύθισε» την Βαλένθια [vid]

Μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Χετάφε κόντρα στην Βαλένθια. Νίκη… έξι βαθμών. Διότι με το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του Φλόρες κόντρα στις «νυχτερίδες», τις ξεπέρασε στη βαθμολογία. Σε συνδυασμό με ό,τι συνέβη στα άλλα ματς της αγωνιστικής, η Χετάφε με τους 22 βαθμούς είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με την Βαλένθια που υποχώρησε στην 19η και προτελευταία θέση.

Η παρουσία του Μπαράχα στον πάγκο των «νυχτερίδων» άλλαξε την εικόνα του ματς. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν δική της. Μιας και στο 10' ο Λίνο απείλησε μεν, αλλά ο γκολκίπερ Σόρια αντέδρασε σωστά. Η Χετάφε άγγιξε το γκολ στο 40', αλλά η κεφαλιά του Ντουάρτε δεν ήταν καλή. Το ίδιο και στο 43' αλλά ο Μουνίρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαμαρντασβίλι.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κλάιφερτ απείλησε (47') μεν, όμως έκανε κακό τελείωμα. Το ματς ήταν ισορροπημένο. Όπως αποδεικνύει και η κατοχή της μπάλας στο 75' που ήταν 49%-51%. Το φάουλ του Κλάιφερτ στο 78' πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Σόρια. Αλλά στο 82' ήρθε το γκολ. Το κόρνερ του Αραμπάρι, η πρώτη κεφαλιά του Μαξίμοβιτς, η δεύτερη του Αλντερέτε και το τέρμα του Μπόρχα Μαγιοράλ διαμόρφωσαν το 1-0. Αν και η Βαλένθια σκόραρε στο 87' με τον Πέρες, το γκολ δεν μέτρησε καθώς υπήρξε οφσάιντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr