Ποδόσφαιρο

«Ξανασμίγουν» Μαρσέλο και Κριστιάνο; [vid]

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 21:06

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Βραζιλία, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι σε συζητήσεις με την Αλ Νασρ.

«Ξανασμίγουν» Μαρσέλο και Κριστιάνο; [vid]

Δεν έχουν περάσει πάρα μόνο λίγα 24ωρα από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, πλέον, έχει βγει στην… αγορά και είναι στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Πολλά ακούστηκαν όταν έγινε γνωστό πώς αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους». Αναφορικά με την ομάδα που θα επιλέξει. Οι ομάδες που ακούστηκαν από την πρώτη στιγμή ήταν η Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι από το MLS.

Αλλά από την πρώτη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο οι συμπατριώτες του Μαρσέλο έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν τι μέλλει γενέσθαι! Διότι Μέσο της Βραζιλίας αναφέρει πώς ο 34χρονος αριστερός μπακ έχει ξεκινήσει τις συζητήσει με την Αλ Νασρ. Την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που συμφώνησε στις αρχές του 2023 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τα σενάρια αναφορικά με την… επανασύνδεσή του με τον Κριστιάνο να αυξάνουν τις πιθανότητές τους.

Στα ΜΜΕ της πατρίδας του Μαρσέλο γίνεται συζήτηση σχετικά με την συνύπαρξη, εκ νέου, του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ! Απομένει να φανεί εάν θα ολοκληρωθούν θετικά οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να αγωνιστεί ξανά ο Μαρσέλο μαζί με τον Κριστιάνο, φορώντας τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr