Ποδόσφαιρο

Ολοταχώς για sold out στο ελληνικό clasico [vid]

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 22:31

Λιγοστά εισιτήρια στα VIP του Καραϊσκάκη έχουν απομείνει για το σαββατιάτικο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ολοταχώς για sold out στο ελληνικό clasico [vid]

Μένουν ακόμη σχεδόν τέσσερα 24ωρα για το ντέρμπι των «αιωνίων» στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Το βράδυ του Σαββάτου, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για την 24η αγωνιστική. Σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό του. Καθώς, αν και βράδυ Τρίτης, η πλειοψηφία των εισιτηρίων του ματς της 25ης Φεβρουαρίου έχουν ήδη «φύγει»!

Πιο συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για το ελληνικό clasico έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Έχουν απομείνει λιγοστά που αφορούν τις θύρες των VIP στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Κάτι που σημαίνει πώς αν κάποιος θέλει πλέον να βρεθεί το σαββατόβραδο στο γήπεδο, θα πρέπει να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη. Βέβαια, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξουν επιστροφές από τους χορηγούς, αλλά αυτό είναι ένα υποθετικό σενάριο ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων».

Κάτι που σημαίνει πώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν τα προσεχή 24ωρα το sold out για το ματς με τους «πράσινους» στον Πειραιά. Γεγονός που δίνει ένα ωραίο «χρώμα» στην προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.