Ποδόσφαιρο

Μαδριλένικο «όργιο» στο «Anfield» [vid]

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 23:54

Μια εκπληκτική Ρεάλ έκανε ό,τι ήθελε στο Λίβερπουλ και συνέτριψε 5-2 τους «reds».

Μαδριλένικο «όργιο» στο «Anfield» [vid]

Ποιός να το περίμενε! Όταν η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-ο της Ρεάλ στο 14', κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τί θα επακολουθούσε! Ωστόσο, οι «merengues» έδειξαν για άλλη μια φορά πώς είναι μια ομάδα με τεράστιο επιθετικό ταλέντο. Αλλά, επιπλέον, πώς αν τους δώσεις χώρο και… δικαιώματα, θα κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση του «Anfield». Και όλα αυτά σε ένα ματς που στο πρώτο τέταρτο βρήκε τη Λίβερπουλ να προηγείται 2-0!

Καθώς στο 4' ο Σαλάχ βρήκε τον Νούνιες που νίκησε τον Κουρτουά με τακουνάκι για το 0-1. Ένα γκολ «ποίημα»! Και όχι μόνο αυτό… Στο 12' ο Σαλάχ άγγιξε το 2-0, αλλά τελικά το πέτυχε στο 14'! Μοιραίο λάθος του Κουρτουά μετά το γύρισμα του Καρβαχάλ, ο «Φαραώ» καραδοκούσε και πέτυχε το 2-0. Αλλά αυτό το τέταρτο μάλλον ήταν η… εξαίρεση του κανόνα στο ματς. Διότι η συνέχεια δεν ανήκε απλά στη Ρεάλ. Ήταν η μοναδική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Μαδριλένοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς.

Έτσι στο 21' ο Βινίσιους με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Άλισον για το 2-1. Αυτό το γκολ σήμανε την… αντεπίθεση της Ρεάλ. Η οποία, όμως, δεν ήταν απλά αντεπίθεση, αλλά ολοκληρωτική κυριαρχία. Οι Μαδριλένοι έκαναν ό,τι ήθελαν τους «reds». Κάθε φορά που πλησίαζαν στην περιοχή της Λίβερπουλ, απειλούσαν. Έτσι στο 36' ο Άλισον μιμήθηκε τον Κουρτουά κι έκανε τη δική του «γκάφα», με τον Βινίσιους να χρίζεται σκόρερ ξανά.

Μέσα σε 21 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ πέτυχε άλλα τρία γκολ μέσα στο «Anfield» και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, διασύροντας τη Λίβερπουλ επί αγγλικού εδάφους. Αρχικά στο 47', όταν η άμυνα των γηπεδούχων πιάστηκε στον… ύπνο. Φάουλ του Μόντριτς από τα αριστερά, αφύλακτος στην περιοχή ο Μιλιτάο και 2-3. Όταν είσαι καλύτερη ομάδα, έχεις και την τύχη με το μέρος του.

Αυτό συνέβη στο 55' με το σουτ του Μπενζεμά που κόντραρε στο σώμα του Γκόμεζ και ξεγέλασε τον Άλισον για το 2-4. Καμία αντίδραση από τους «reds». Έτσι, στο 68' ο Μπενζεμά έκλεψε από τον Φαμπίνιο, συνεργάστηκε με τον Βινίσιους και πλάσαρε τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ για το 2-5. Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ, Γκόμεζ (73' Μάτιπ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μπαΐτσετιτς (85' Έλιοτ), Χέντερσον (73' Μίλνερ), Σαλάχ, Χάκπο (64' Φιρμίνο), Νούνιες (64' Ντιόγκο Ζότα).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα (27' Νάτσο), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Μόντριτς (87' Κρος), Ροντρίγκο (81' Θεμπάγιος), Βινίσιους, Μπενζεμά (87' Ασένσιο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr