Ποδόσφαιρο

Τα ηνία της Σπέτσια ανέλαβε ο Σεμπλίτσι [vid]

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 20:29

Ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την ιταλική ομάδα ως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα ηνία της Σπέτσια ανέλαβε ο Σεμπλίτσι [vid]

Μια νέα εποχή άρχισε από σήμερα για την Σπέτσια. Καθώς στον πάγκο της πλέον βρίσκεται ο Λεονάρντο Σεμπλίτσι. Μετά την αποχώρηση του Λούκα Γκότι, ο ιταλικός σύλλογος έψαχνε για τον διάδοχό του. Τελικά αυτός βρέθηκε και είναι ο 55χρονος κόουτς. Υπό την δική του τεχνική καθοδήγηση θα δώσει η Σπέτσια την τελική «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Σεμπλίτσι έχει δουλέψει στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες. Αυτές ήταν οι Σαντζιμινιάνο, Φιλίνε, Αρέτσο, Πίζα, Φιορεντίνα Κ19, ΣΠΑΛ και Κάλιαρι. Πλέον, στο παλμαρέ του είναι και η Σπέτσια. Η νέα ομάδα του Σεμπλίτσι βρίσκεται στην 17η θέση της Serie A με 19 βαθμούς, δηλαδή στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ντεμπούτο του θα γίνει στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής, με την Ουντινέζε.

Ενδιάμεσα στον πρώην και τον νυν προπονητή, η Σπέτσια πορεύτηκε με τον υπηρεσιακό τεχνικό Φαμπρίτσιο Λοριέρι. Εκείνος κάθισε στον πάγκο της, στην εντός έδρας ήττα από την Γιουβέντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr