Ποδόσφαιρο

Sold out και επίσημα στο clasico του Καραϊσκάκη [vid]

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 21:14

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του σαββατιάτικου ματς με τον Παναθηναϊκό.

Sold out και επίσημα στο clasico του Καραϊσκάκη [vid]

Εδώ και μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πώς είχαν απομείνει λιγοστά εισιτήρια για το ντέρμπι των «αιωνίων», το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σήμερα επισημοποιήθηκε το sold out. Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να κάνει γνωστό πώς τέλειωσαν τα εισιτήρια του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» του μεγάλου ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής. Κάτι που σημαίνει πώς το ελληνικό clasico θα διεξαχθεί υπό τις καλύτερες συνθήκες. Διότι είναι ιδανικό για ένα ντέρμπι να γίνεται μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες, όπως θα συμβεί τελικά. Ο κόσμος των γηπεδούχων περιμένει πώς και πώς αυτή την σπουδαία αναμέτρηση, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Τόσο σε ό,τι αφορά την τελική κατάταξη στην κανονική περίοδο όσο και στη «μάχη» των play off που θα κρίνει τελικά τον πρωταθλητή.

Εξάλλου, το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει τεράστιο ενδιαφέρον από κάθε άποψη. Ειδικότερα από τη στιγμή που υπάρχει -εκτός από το γόητρο- και το πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Καθώς οι «πράσινοι» είναι πρωτοπόροι με 54 βαθμούς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» στην τρίτη θέση με 49 βαθμούς, αντίστοιχα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.