Ποδόσφαιρο

«Κόκκινοι διάβολοι» made in Brazil [vids]

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 23:58

Ανατροπή της Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford» κόντρα στην Μπαρτσελόνα με γκολ από Φρεντ και Άντονι. Σούπερ Ουνιόν με τον Άγιαξ.

«Κόκκινοι διάβολοι» made in Brazil [vids]

Ο πρόωρο «τελικός» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα δικαίωσε απόλυτα τις προσδοκίες. Όπως το ματς στο «Camp Nou» έτσι και το αντίστοιχο στο «Old Trafford» κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο ως το φινάλε. Με τη διαφορά πώς αυτή τη φορά όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπέρασαν με 2-1, κράτησαν το υπέρ τους σκορ.

Αλλά χρειάστηκε η συνδρομή του Ντε Χέα και του Βαράν, για να παραμείνει το προβάδισμα. Αν και οι «blaugrana» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο οι «μπέμπηδες» με «όπλο» την καλύτερη φυσική τους κατάσταση ανέτρεψαν το σκορ. Με δύο βραζιλιάνικα γκολ, από Φρεντ και Άντονι.

Στο Βερολίνο, η Ουνιόν επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πώς κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Η πορεία της στην Bundesliga, όπου είναι στην κορυφή μαζί με Μπάγερν και Ντόρτμουντ, μόνο «πυροτέχνημα» δεν είναι. Ο Άγιαξ το κατάλαβε καλά στην έδρα της γερμανικής ομάδας. Ηττήθηκε 3-1 και αποχαιρέτισε το Europa League.

Αντίθετα, στη διοργάνωση συνεχίζει και η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» του Μουρίνιο ανέτρεψαν την ήττα 1-0 στο Σάλτσμπουργκ, νίκησαν 2-0 στο «Olimpico» και βρέθηκαν στους «16» της διοργάνωσης.

Στο πιο αμφίρροπο και ανοικτό ζευγάρι της βραδιάς, Ρεν και Σαχτάρ Ντονέτσκ δεν έλυσαν τους ανοικτούς… λογαριασμούς τους στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας. Αλλά ούτε και στα 120! Τελικά στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από 7 εκτελέσεις για κάθε ομάδα, οι Ουκρανοί επικράτησαν 5-4 και συνεχίζουν στους «16» της διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα 2-1

(47' Φρεντ, 73' Άντονι - 18' πέν. Λεβαντόφσκι)

Ουνιόν Βερολίνου - Άγιαξ 3-1

(20' πέν, Κνότσε, 44' Γιουράνοβιτς, 50' Ντοέκι - 47' Κούντους)

Ρόμα - Σάλτσμπουργκ 2-0

(33' Μπελότι, 40' Ντιμπάλα)

Ρεν - Σαχτάρ Ντόνετσκ πέν. 4-5 (παρ. 2-1, κ.α. 1-0)

(52' Τόκο Εκαμπί, 106' Σαλάχ - 119' αυτ. Μπελοσιά)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr