Ποδόσφαιρο

Europa League: Ματσάρες στους «16»

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 14:28

Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Μπέτις, ενώ η Αρσεναλ θα κοντραριστεί με τη Σπόρτινγκ.

Europa League: Ματσάρες στους «16»

Όπως αναμενόταν στην φάση των «16» θα γίνει… ξεσκαρτάρισμα. Η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ, ενώ η Ρόμα κοντράρεται με τη Σοσιεδάδ σε μια από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις. Η ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου θα παίξει με την Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ με τις δύο ομάδες να έχουξν κοντραριστεί και στην φάση των ομίλων φέτος της διοργάνωσης! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Μπέτις, ενώ η Αρσεναλ θα κοντραριστεί με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τη φάση των «16» του Europa League:

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Φέγενορντ
Ρόμα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρεάλ Μπέτις
Σπόρτινγκ Λισαβώνας - Άρσεναλ
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Φερεντσβάρος
Γιουβέντους - Φράιμπουργκ
Σεβίλλη - Φενέρμπαχτσε
Ουνιόν Βερολίνου - Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ

  • Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 9 Μαρτίου κι οι ρεβάνς για τις 16 του ίδιου μήνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr