Ποδόσφαιρο

Κι άλλη νίκη της ΑΕΚ στην "Αγιά-Σοφιά", 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης (vid)

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 19:20

Η ΑΕΚ επικράτησε σχετικά εύκολα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στην «OPAP Arena» για την 24η αγωνιστική. Με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό αγωνίστηκαν οι Αρκάδες, μετά την αποβολή του Γκαρντάφσκι.

Κι άλλη νίκη της ΑΕΚ στην

Οι γηπεδούχοι είδαν το έργο τους να απλοποιείται μόλις στο 4ο λεπτό, αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν 10 λόγω αποβολής (μ' απευθείας κόκκινη) του Γκαρντάβσκι ο οποίος πάτησε με τις τάπες τον αχίλλειο του Αραούχο.

Το ματς πήρε φωτιά, ακολούθως, με τους Τζαβέλλα - Μπαράλες να είναι τυχεροί που δεν ακολούθησαν τον Γερμανό πρόωρα στα αποδυτήρια αφού την επίδειξη ελληνορωμαϊκής και ...πολεμικών τεχνών, μεταξύ τους (εκτός φάσης) την ξεπέρασαν με μία κίτρινη. Η ΑΕΚ, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν έβρισκε χώρους στα ...οχυρωμένα μετόπισθεν των Αρκάδων εξαιρουμένου ενός τετ α τετ του Αραούχο (από εναέριο τακούνι του Γκατσίνοβιτς, που έβγαλε ο Παπαδόπουλος.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έστειλαν πρώτοι την μπάλα στα δίχτυα αλλά η κεφαλιά που έπιασε ο Μπαράλες από φάουλ του Τιλικά ήταν αφού είχε κινηθεί αντικανονικά πίσω από την άμυνα της «Ένωσης». Αντίθετα στο 32' η καρφωτή κεφαλιά του Αραούχο μετά από την πρώτη του Βίντα σε κόρνερ του Γκατσίνοβιτς άνοιξε το σκορ. Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου αφού ένα φάουλ του Λιβάι κι ένα διαγώνιο σουτ του Χατζισαφί δεν βρήκαν στόχο.

Πριν την ανάπαυλα ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό, αλλά η ΑΕΚ συνέχισε το.. μονότερμα στην επανάληψη, αλλά κάτι ο Παπαδόπουλος κάτι η αναποτελεσματικότητα των γηπεδούχων έφτασε το 77ο για να «κλειδώσει» το τρίποντο με τον Γκατσίνοβιτς να νικά με μονοκόμματο σουτ τον Παπαδόπουλο στην κλειστή του γωνιά μετά από σουτ του Τσούμπερ που κόντραρε κι εξελίχθηκε σε ...ασίστ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Γιόνσον, Άμραμπατ (68’ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (78’ Μάνταλος) – Αραούχο (78’ Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία (λ.τρ. 45’ Τσούμπερ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Αλάγκμπε (78’ Ιγκλέσιας) – Γκαρντάφσκι, Τιλίκα (78’ Τασουλής), Ζουγλής (78’ Μπαρτόλο) – Μπαράλες (46’ Κωστέας, 90' Ριέρα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.