Ποδόσφαιρο

Premier League: Πέρασε από το Λέστερ η Αρσεναλ (vids)

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 19:44

Στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι αποσπάστηκαν οι Λονδρέζοι με το πολύτιμο διπλό επί της Λέστερ. Βαριά ήττα για την Νότιγχαμ, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Έβερτον, ανάσανε η Λιντς.

Premier League: Πέρασε από το Λέστερ η Αρσεναλ (vids)

Η παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει τα ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Άρσεναλ να μην τελειώνουν ισόπαλα, συνεχίστηκε για 7ο συνεχόμενο, σήμερα στο «Κινγκ Πάουερ» με τους Λονδρέζους να παίρνουν μεγάλο «διπλό» (1-0) και να ξεφεύγουν με +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, που δοκιμάζεται αργότερα (19:30) στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Το «χρυσό» γκολ για τους «κανονιέρηδες» πέτυχε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Γκάμπριελ Μαρτινέλι με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του δεύτερου μέρους. Μετά το 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Γιουνάιτεντ, οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, αυτή την φορά στην έδρα τους, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ ξέσπασε με 4-0 στην Νότιγχαμ Φόρεστ χάρη σε δύο γκολ του Ινγκς και ένα των Αντόνιο, Ράις και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε αυτή, υποχώρησε η Εβερτον, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Αστον Βίλα (0-2) με τους Γουότκινς (πεν.) και Μπουενδία να βρίσκουν δίχτυα. «Επιτέλους νίκη» είπε η Λιντς η οποία με τέρμα του Φίρπο προς το τέλος λύγισε με 1-0 την Σαουθάμπτον στο ντεμπούτο του πρώην «Ελληνα», Χάβι Γκράθια στον πάγκο.

Η 25η αγωνιστική

Φούλαμ-Γουλβς 1-1 (64’ Σόλομον - 23’ Σαράμπια)

Νιούκαστλ-Μπράιτον (αναβολή)

Γουέστ Χαμ-Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0 (70', 73' Ινγκς, 78' Ράις, 85' Αντόνιο)

Εβερτον-Αστον Βίλα 0-2 (63’ πέν. Γουότκινς, 81’ Μπουεντία)

Λέστερ-Αρσεναλ 0-1 (46' Μαρτινέλι)

Λιντς-Σαουθάμπτον 1-0 (77' Φίρπο)

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ (21:45)

Δευτέρα, 26/2: Τότεναμ-Τσέλσι (15:30)

Τετάρτη, 5/4: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπρέντφορντ (22:00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr