Ποδόσφαιρο

Τα «σπιρούνια» πήραν το Λονδρέζικο ντέρμπι [vid]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 17:56

Σημαντική νίκη της Τότεναμ, 2-0 την Τσέλσι, που την κρατά μέσα στην πρώτη 4άδα της Premier League.

Τα «σπιρούνια» πήραν το Λονδρέζικο ντέρμπι [vid]

Το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι είχε νικητή. Μάλιστα, είχαν έναν μεγάλο νικητή. Αυτός ήταν τα «σπιρούνια». Η ομάδα του Κόντε επικράτησε 2-0 των «μπλε» και είναι στην 4η θέση. Επιπλέον, έχει ένα σημαντικό αβαντάζ 4 πόντων από την 5η Νιούκαστλ, η οποία ωστόσο έχει δύο ματς λιγότερα. Από την άλλη, η ομάδα του Πότερ παραμένει στη μέση της βαθμολογίας, με 31 βαθμούς. Γεγονός που κάνει την θέση του επισφαλής και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Αν και η Τσέλσι ξεκίνησε καλύτερα το ματς, η Τότεναμ όσο περνούσε η ώρα κέρδισε μέτρα και έγινε πιο επικίνδυνη. Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ήρθε στο 27' με το σουτ του Χόιμπιεργκ, την μπάλα να κοντράρει στον Φοφονά και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κέπα. Η αντίδραση των «μπλε» ήρθε στο 43' με τον Στέρλινγκ, αλλά ο Φόρστερ αντέδρασε σωστά.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με γκολ. Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Σκιπ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, για το 1-0. Αν και η Τσέλσι θέλησε να βγει μπροστά και να φέρει το ματς στα ίσια, η Τότεναμ αμύνθηκε σωστά. Έτσι, στο 82' και μετά το κόρνερ του Σον, ο Ντάιερ έδωσε πάσα με κεφαλιά και ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr