Ποδόσφαιρο

Νικητής ο άνεμος, Χ-αμένες οι δύο ομάδες [vid]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 18:20

«Λευκή» ισοπαλία στη Λιβαδειά, με τους Βοιωτούς να «πετούν» την ευκαιρία για ένα σημαντικό αποτέλεσμα στη «μάχη» της παραμονής.

Νικητής ο άνεμος, Χ-αμένες οι δύο ομάδες [vid]

Ισοπαλία χωρίς σκορ στη Βοιωτία, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό. Σε ένα ματς που οι ευκαιρίες των δύο ομάδες, συνολικά, ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο το 0-0 «χάλασε» περισσότερο την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Διότι αν είχε πάρει τους τρεις βαθμούς, σε συνδυασμό με την ήττα του Ιωνικού, θα ξεπερνούσε τους Νικαιώτες και θα ανέβαινε στην 12η θέση της Super League 1.

Από την αρχή της αναμέτρησης, το μεγάλο πρόβλημα για τους παίκτες των δύο ομάδων ήταν ο ισχυρός άνεμος. Καθώς αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για να παιχθεί μπάλα! Ο Λεβαδειακός στο 5' θέλησε να απειλήσει με την σέντρα-σουτ του Σακό, αλλά ο Γκρατερόλ δεν είχε πρόβλημα. Η ομάδα του Αγρινίου είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό άνω του 60%, αλλά όχι την ουσία. Μια φορά κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Πιο συγκεκριμένα, στο 38' ο Καρέλης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Γκροθ επενέβη σωτήρια.

Το μόνο που άλλαξε, δραστικά, στο δεύτερο μέρος ήταν ο παράγοντας άνεμος. Διότι ήταν πλέον με το μέρος του Λεβαδειακού. Έτσι, στο 54' ο Βρακάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία, ωστόσο ο Γκρατερόλ έδειξε ξανά τα αντανακλαστικά του. Στη συνέχεια, οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, με τους δύο τερματοφύλακες να μην έχουν και τόση δουλειά ως το τέλος. Έτσι, το τελικό 0-0 ήταν μια λογική τροπή βάσει της εξέλιξης του ματς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου, Νίκας (69' Σκβάρκα), Νταμπό, Χάμοντ, Βρακάς, Γιαννιώτας (80' Συμελίδης), Σακό (74' Δούμτσιος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80' Μπουζούκης), Σενγκέλια (63' Χουάνπι), Ντουάρτε, Καρέλης (80' Ζοάο Πέδρο).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr