Ποδόσφαιρο

Σέλτικ κουπάτη με ιαπωνική «συνταγή» [vids]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 19:35

Οι «σαμουράι» των «Κελτών» έκαναν τη διαφορά και τους οδήγησαν στη νίκη 2-1 επί των Ρέιντζερς, αλλά και στην κατάκτηση του Viaplay Cup.

Σέλτικ κουπάτη με ιαπωνική «συνταγή» [vids]

Κυπελλούχοι οι «Κέλτες». Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Στον τελικό του Viaplay Cup, η Σέλτικ νίκησε 2-1 τους Ρέιντζερς και κατέκτησε τον τίτλο.

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στο «Hampden Park» επικράτησε της «αιώνιας» αντιπάλου της, με ιαπωνική «συνταγή». Αυτός ήταν ο έκτος τίτλος του σκωτσέζικου λιγκ καπ για την Σέλτικ την τελευταία επταετία, αλλά και δεύτερος διαδοχικός.

Με την τριάδα των Ιαπώνων των Κελτών, τους Φουρουχάσι, Χατάτε και Μαέντα να έχουν καθοριστικό ρόλο και καταλυτική συμμετοχή στα δύο γκολ της Σέλτικ. Πιο συγκεκριμένα στο 44' η συνεργασία του Μαέντα με τον Φουρουχάσι έφερε το 1-0 για την ομάδα του Ποστέγλου. Επιπλέον, στο 55' ήταν η σειρά του Χατάτε να γίνει δημιουργός και του Φουρουχάσι να σημειώσει στο 2-0.

Οι Ρέιντζερς θέλησαν να μπουν ξανά στο ματς. Έτσι, έφτασαν στο γκολ με τον Μορέλος, στο 62' και μείωσαν σε 1-2.

Όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, για να στείλουν το ματς στην παράταση και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Viaplay Cup.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr