Ποδόσφαιρο

Οι Βαυαροί ήταν αμείλικτοι [vids]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 20:22

Μήνυμα τίτλου από την Μπάγερν, 3-0 την Ουνιόν στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Οι Βαυαροί ήταν αμείλικτοι [vids]

Δήλωση πρωταθλήτριας από την Μπάγερν. Καθώς στο ματς με την ισόβαθμη Ουνιόν, όχι μόνο δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Αντίθετα είχαν το πάνω χέρι και ήταν κυριαρχικοί. Δείχνοντας πώς έχουν το πάνω… χέρι για να φτάσουν και στον φετινό τίτλο της Bundesliga. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα του Μονάχου.

Το ντέρμπι με την Ουνιόν ήταν μόνο στα… χαρτιά. Με τους Βαυαρούς να μετατρέπουν τον αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο. Η Μπάγερν χρειάστηκε για την ακρίβεια 15 λεπτά για να τελειώσει το ματς και να φτάσει τη νίκη με 3-0. Ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο.

Ειδικότερα, στο διάστημα από το 31' ως το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους (45'+1). Καταρχάς στο 31' ο Τσούπο-Μοτίνγκ με κεφαλιά ,μετά τη σέντρα του Κομάν, πέτυχε το 1-0. Εννέα λεπτά αργότερα (40') ο Κομάν με ατομική ενέργεια και σουτ διπλασίασε το τέρματα της ομάδας του. Για να έρθει στο 45'+1 Μουσιάλα, μετά την πάσα του Μίλερ, για να σκοράρει κι αυτός. Έτσι έγινε το 3-0 που δεν άλλαξε ως το τέλος. Καθώς ο γκολκίπερ της Ρόναου της Ουνιόν, έκανε σημαντικές επεμβάσεις, κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 3-0.

Επιπλέον, στο πρώτο -χρονικά- ματς της Κυριακής νικητής δεν υπήρξε. Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν έμειναν στο 1-1. Η Φράιμπουργκ ήταν πιο αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά στο 29' πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Γκρίφο. Αλλά ο Αζμούν στο 67' έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Με την Μπάγερ να έχει τεράστια ευκαιρία για το «διπλό» στο 90'+2 αλλά το σουτ του Σικ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φλέκεν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr