Ποδόσφαιρο

Ο Άρης «κλείδωσε» την είσοδο στα play off [vid]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 21:25

Οι «κίτρινοι» νίκησαν 2-1 τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» και θα διεκδικήσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Άρης «κλείδωσε» την είσοδο στα play off [vid]

Το εισιτήριο για την εξάδα εξασφάλισε και μαθηματικά ο Άρης. Οι «κίτρινοι» νίκησαν 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης» τον Ατρόμητο. Με το αποτέλεσμα αυτό είναι οριστικά στα play off και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παλέψουν για να διατηρήσουν την 5η θέση. Αν και στο ματς με τους Περιστεριώτες, οι Θεσσαλονικείς έδωσαν… δικαιώματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Τερζή. Στο 8' ο Νταρίντα άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Επιπλέον, ο Άρης σκόραρε ξανά στο 11' με τον Ματέο Γκαρσία, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Ρουπ ήταν σε θέση οφσάιντ, στην αρχή της φάσης. Όμως, τελικά στο 27' ήρθε το 2-0 με τον Ματέο Γκαρσία, που πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Ρουπ στο δεξί δοκάρι. Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 30' με τον Ρομπάιγ, αλλά ο Άρης «απάντησε» στο 33' με τον Ρουπ.

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Μιας και ο Ατρόμητος εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος. Αλλά είχε και θέματα στις αντεπιθέσεις του Άρη, όταν οι «κίτρινοι» βρήκαν χώρο να βγουν στην κόντρα. Ο Οικονομίδης δεν κατάφερε να τελειώσει καλά στο 69', μετά την πάσα του Κεσχρίντα. Ο Άρης είχε μεγάλη φάση στο 77' με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι Περιστεριώτες είχαν δύο πολύ μεγάλες στο επόμενο δίλεπτο και έφτασαν τελικά στο γκολ. Ό,τι δεν πέτυχε ο Ρομπάιγ στο 78', το πέτυχε στο 79'. Έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, μιας και η μπάλα κόντραρε στον Πίρσμαν για το 2-1. Μετά τη μείωση το σκορ οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο μεγάλες φάσεις. Με τον Νταρίντα στο 86' και με τον Χριστοδουλόπουλο στο 89'.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο, Ρουπ (58' Ντουκουρέ), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (67' Ιτούρμπε), Πάλμα (80' Χριστοδουλόπουλος), Αμπουμπακάρ Καμαρά (80' Γκρέι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ, Οικονομίδης (70' Κούεν) , Αγκιμπού Καμαρά (69' Φριντγιόσον), Γκονζάλες, Ροτάριου (77' Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Τζαβίδας (63' Κιάρτανσον).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.