Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας «πέταξε» την ευκαιρία [vids]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 22:36

Προηγήθηκε στο «Αμμόχωστος» αλλά δεν κράτησε το τρίποντο. Σπουδαίο τρίποντο για το Παραλίμνι.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας «πέταξε» την ευκαιρία [vids]

Τελικά με την ισοπαλία 2-2 στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό Λευκωσίας η απορία είναι μία… «Χάρηκε» κανείς ή όχι; Διότι είναι δεδομένο πώς με το αποτέλεσμα αυτό, ούτε οι μεν ούτε οι δε μπόρεσαν να χαμογελάσουν. Οι «μαυροπράσινοι» που έχασαν την ευκαιρία για μια πολύ σημαντική νίκη λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» καθώς απώλεσαν την ευκαιρία για τη μοναξιά της 5ης θέσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 27' με τον Ντορεγκαράι για το 1-0. Αλλά ο Ολυμπιακός με τους Κα στο 34' και Μουκτάρη στο 63' γύρισε το ματς και προηγήθηκε 2-1. Το γκολ του Μιγκελίτο στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Ντιακιτέ (46' Μιγκελίτο), Ντάτκοβιτς, Οφόρι, Καρλίτος (69' Mαργκάσα), Μάντζεκ (69' Κλίμοβιτς), Τσίκο, Σαλάλιχ (62' Μποτεάκ), Ντορεγκαράι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Κυριάκου, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Γκόρουπετς, Καλίλι, Αλσέους, Χαραλάμπους (64' Κορομά), Κα (74' Ενόχ), Ψύχας (82' Μπάρντι), Γιακουμάκης.

Από την άλλη, στο ματς του «Τάσος Μάρκου» όλη η δουλειά έγινε για την Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο. Μιας και τα πρώτα 45λεπτο είχε μεν 9 τελικές, αλλά όχι γκολ! Στο δεύτερο σκόραρε πέντε φορές. Πιο συγκεκριμένα με τους Βουτσένοβιτς (50‘), Μέιρα (53‘), Ρουσιάς (70‘), Φερνάντεθ (89‘) και Ντζαβέ (90‘+9) για τη νίκη 5-0.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Λουσέρο, Ντα Σίλβα, Ντρέκσα, Γεβρέμοβιτς (90‘+1 Κοτσώνης), Πολυκάρπου, Κατσιάρης (90‘+1 Βούκσεβιτς), Μέιρα (83‘ Έχμαν), Ντιαβαρά (74‘ Ντζαβέ), Ρουσιάς (74‘ Φερνάντεθ), Βουτσένοβιτς.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Σέχιτς, Σαραβάνια, Ντραμέ, Φοφανά (58‘ Πογκέν), Καραγιάννης (58‘ Άμπραχαμ), Εράσο, Κλεμέντε, Λόπες (77′ Πικής), Γαβριήλ (58′ Φουριέλ), Τόρρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr