Ποδόσφαιρο

Η Παρί έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας [vids]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 23:39

Παριζιάνικο «πάρτι» με 3-0 στη Μασσαλία και +8. Σε τροχιά Ευρώπης Ρεν και Νις.

Η Παρί έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας [vids]

Αν υπήρχαν αμφιβολίες για την εξέλιξη του φετινού γαλλικού πρωταθλήματος, αναφορικά με τον πρωταθλητή, πλέον αυτές διαλύθηκαν. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει και φέτος τον τίτλο. Οι Παριζιάνοι έδειξαν στη Μασσαλία πώς είναι το απόλυτο αφεντικό. Διότι λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό στο Coupe de France από την Μαρσέιγ στο «Vélodrome», στη δεύτερη επίσκεψη έκαναν… παρέλαση! Με μια άκρως εμφατική νίκη με 3-0. Έτσι, με το εντυπωσιακό της πέρασμα από τη Μασσαλία κατάφερε να ανεβάσει το +5 στο +8. Ουσιαστικά έκανε άλμα για την κατάκτηση και της φετινής Ligue 1.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής, εκεί κερδισμένες ήταν τόσο η Ρεν όσο και η Νις. Αμφότερες πέτυχαν σημαντικά «διπλά». Η πρώτη κόντρα στην Ναντ και η δεύτερη στο Πριγκιπάτο, επί της Μονακό, που τις φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη. Όσον αφορά στα χαμηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα, Οσέρ και Αζαξιό πέτυχαν επίσης μεγάλες εκτός έδρας νίκες και μπήκαν περισσότερο δυναμικά στη «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία. Δηλαδή στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Λοριάν - Οσέρ 0-1

(58' Ραβελοσόν)

Αζαξιό - Τρουά 2-1

(62' πέν. Μπελαϊλί, 68' Ελ Ιντρίσι - 23' Μπαλντέ)

Κλερμόν - Στρασβούργο 1-1

(65' Ρασάνι - 34' Ντιαλό)

Ναντ - Ρεν 0-1

(20' Ντοκού)

Ρεμς - Τουλούζ 3-0

(4' Ίτο, 7' Μουνέτσι, 68' Αμπντελχαμίντ)

Μονακό - Νις 0-3

(8', 26' Μοφί, 43' Τουράμ)

Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

(25', 55' Εμπαπέ, 29' Μέσι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr