Ποδόσφαιρο

Βίοι αντίθετοι για Μίλαν και Ίντερ [vids]

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 23:45

Οι «ροσονέρι» νίκησαν την Αταλάντα και ισοβαθμούν με τους «νερατζούρι» που ηττήθηκαν στην Μπολόνια.

Βίοι αντίθετοι για Μίλαν και Ίντερ [vids]

Η υπόθεση τίτλος στην Ιταλία τέλειωσε. Διότι μετά από 24 αγωνιστικές, η Νάπολι πλέον είναι στο +18 από Ίντερ, Μίλαν και +21 από τη Ρόμα που έχει έναν αγώνα λιγότερο. Συνεπώς, μόνο με… αυτοκτονία δεν θα κατακτήσουν οι «παρτενοπέι» το φετινό Scudetto. Έτσι, πλέον αυτό που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης είναι η «μάχη» για την 4άδα και την κατάταξη, που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League.

Τα συναισθήματα για τις δύο ομάδες του Μιλάνου ήταν εντελώς διαφορετικά. Χαμόγελα στην Μίλαν, προβληματισμός στην Ίντερ. Οι μεν «ροσονέρι» πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς επικράτησαν 2-0 της Αταλάντα στο «San Siro».Σε ένα ματς που συνδυάστηκε με την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη δράση.

Οι δε «νερατζούρι» ηττήθηκαν στο «Renato Dall'Ara» από την Μπολόνια, με 1-0, και ουσιαστικά είπαν… αντίο, οριστικά, στο φετινό πρωτάθλημα. Στη ζώνη του υποβιβασμού, τεράστια νίκη για την Σαλερνιτάνα και πολύτιμος βαθμός της Σπέτσια. Εκεί γίνεται τεράστια «μάχη» για την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Μπολόνια - Ίντερ 1-0

(76' Ορσολίνι)

Σαλερνιτάνα - Μόντσα 3-0

(52' Κουλιμπαλί, 65' Κάστανος, 71' Καντρέβα)

Ουντινέζε - Σπέτσια 2-2

(22' Μπέτο, 55' Ρ. Περέιρα - 6', 72' Ενζολά)

Μίλαν-Αταλάντα 2-0

(25' αυτ. Μούσο, 87' Μεσίας)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr