Ποδόσφαιρο

Η «γκέλα» της Μπαρτσελόνα έδωσε νέο ενδιαφέρον [vids]

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 00:00

Ήττα από την Αλμερία που πήρε βαθιά «ανάσα» και η διαφορά από τη Ρεάλ έπεσε στους 7.

Η «γκέλα» της Μπαρτσελόνα έδωσε νέο ενδιαφέρον [vids]

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη στην Ισπανία. Αλλά η απροσδόκητη απώλεια βαθμών της Μπαρτσελόνα από την Αλμερία, άναψε τα… αίματα. Έτσι είναι γεγονός πώς οι Καταλανοί δεν αξιοποίησαν τη σαββατιάτικη ισοπαλία της Ρεάλ, στο τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο. Όσο αφορά στους «blaugrana», δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά έφυγαν με ήττα από την Αλμερία. Έτσι η διαφορά με τους δεύτερους «merengues» μειώθηκε στους 7 πόντους.

Επίσης «γκέλα» έκανε και η Σεβίλλη με την εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα. Σε ένα ματς που οι «rojiblancos» της Σεβίλλης ισοφάρισαν δύο φορές την Οσασούνα, αλλά η ομάδα της Παμπλόνα κατάφερε να σκοράρει τρεις και να πάρει τη νίκη. Σημαντικό «διπλό» έκανε και η Τζιρόνα στο Μπιλμπάο, σε ένα ματς με πολλά γκολ. Ακόμη, η Θέλτα πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και μια βαθιά, βαθμολογική «ανάσα», συνεχίζοντας με μεγαλύτερες βλέψεις τη «μάχη» της παραμονής.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Τζιρόνα 2-3

(35' Μπερτσίτσε, 89' Ραούλ Γκαρσία - 4' Αλέιξ Γκαρσία, 19' αυτ. Ντε Μάρκος, 45'+1 Βέσγκα)

Θέλτα - Βαγιαδολίδ 3-0

(17' Σεφέροβιτς, 32', 64' Βέιγκα)

Αλμερία - Μπαρτσελόνα 1-0

(24' Ελ Μπιλάλ Τουρέ)

Σεβίλλη - Οσασούνα 2-3

(63' Γκούντελι, 78' Εν Νεσίρι - 18' Ντ. Γκαρσία, 68' αυτ. Φερνάντο, 85' Εζαλζουλί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr