Ποδόσφαιρο

Ξανά στην 4άδα η Λάτσιο [vids]

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 23:59

Οι «λατσιάλι» στις θέσεις που οδηγούν στο UEFA Champions League μετά το 1-0 κόντρα στη Σαμπντόρια.

Ξανά στην 4άδα η Λάτσιο [vids]

Δύσκολη μεν, δίκαια δε. Η νίκη που πέτυχε η Λάτσιο κόντρα στην Σαμπντόρια και την ανέβασε ξανά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Βέβαια, η «μισητή» της αντίπαλος, η Ρόμα, καιροφυλαχτεί καθώς έχει ματς λιγότερο. Η ουσία είναι πώς το ματς στο «Olimpico» είχε μεγάλο ενδιαφέρον ως το φινάλε.

Μιας και η Λάτσιο είχε τον έλεγχο, τις περισσότερες φάσεις, όμως της έλειπε η ουσία. Τελικά αυτή την βρήκε στο 80'. Ειδικότερα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έφτασε στο γκολ με την εξαιρετική ενέργεια και εκτέλεση του Λουίς Αλμπέρτο. Αυτό το 1-0 ήταν που έδωσε στους «λατσιάλι» τη δυνατότητα να ανέβουν στην τέταρτη θέση, στους 45 βαθμούς. Στο -2 από Ίντερ και Μίλαν, στο +1 από τη Ρόμα που έχει πάντως ματς λιγότερο. Αντίθετα, η ομάδα της Γένοβας εξακολουθεί να είναι προτελευταία, με 11 πόντους.

Το μόνο θετικό για την Σαμπντόρια είναι πώς η Βερόνα ηττήθηκε εντός έδρας, 3-0 από τη Φιορεντίνα. Κάτι που σημαίνει ότι η μεταξύ τους διαφορά δεν άλλαξε. Επίσης, η Σπέτσια δεν νίκησε, άρα η απόσταση της παραμένεις σχεδόν η ίδια. Όσον αφορά στο ματς του «Marcantonio Bentegodi», εκεί οι «βιόλα» νίκησαν 3-0 και έβαλαν τέλος σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ήταν, δε, η πρώτη νίκη για τη Φιορεντίνα μετά από έξι σερί ματς. Το σκορ άνοιξε ο Μπαράκ στο 12'. Η Βερόνα έχασε ευκαιρίες και ο Καμπράλ στο 38' σημείωσε το 0-2. Δοκάρι ο Γκάιτς στο 87' και στο 89' το γκολ της… χρονιάς στη Serie A. Με τον Μπιράγκι να «νικά» τον Μοντιπό, με σουτ πίσω από τη σέντρα για το τελικό 0-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr