Ποδόσφαιρο

Η Βιγιαρεάλ «βύθισε» την Χετάφε [vid]

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 00:19

Το «κίτρινο υποβρύχιο» νίκησε 2-1 τους Μαδριλένους και είναι στην 6άδα. Στην επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι.

Η Βιγιαρεάλ «βύθισε» την Χετάφε [vid]

Τρίποντο με ανατροπή για τη Βιγιαρεάλ, αλλά και νέα απώλεια για την Χετάφε. Καθώς το ματς στο «Cerámica», που ολοκλήρωσε την 23η αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα, είχε ενδιαφέρον ως το φινάλε. Με το «κίτρινο υποβρύχιο» να κάνει την ανατροπή. Διότι οι Μαδρολένοι άνοιξαν νωρίς, στην αναμέτρηση, το σκορ.

Όμως η Βιγιαρεάλ είχε… απαντήσεις. Αλλά και τον τρόπο για να γυρίσει το ματς και να επικρατήσει. Έτσι, έπιασε την Βαγιεκάνο στην 6η θέση της La Liga. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε δύσκολη θέση, μιας και βρίσκονται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, στην 19η θέση, με 22 βαθμούς, στο -2 από τις θέσεις της παραμονής.

Το ματς στο «Cerámica» άρχισε ιδανικά για την Χετάφε. Η ομάδα της Μαδρίτης πέτυχε γκολ στο 9' και πέτυχε το 0-1. Η Βιγιαρεάλ πίεσε μετά από αυτό και τελικά, δικαιώθηκε στο 44' όταν ο Τσουκουέζε πέτυχε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Επιπλέον, από ασίστ του σκόρερ της ισοφάρισης ήρθε το 2-1 με σκόρερ τον Μοράλες (52'). Όμως, μετά το γκολ το «κίτρινο υποβρύχιο» οπισθοχώρησε. Η Χετάφε βγήκε μπροστά και άγγιξε το 2-2 στο 90'+1, αλλά ο Μουνίρ δεν σημάδεψε σωστά και το σκορ δεν άλλαξε!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr