Ποδόσφαιρο

Χωρίς Χάμες και Εμβιλά ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 21:55

Ο Εμβιλά ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη (20:00) κόντρα στην ΑΕΚ. Απών και ο Χάμες που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Χωρίς Χάμες και Εμβιλά ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός και από τα ματς με τον Παναθηναϊκό και τη Λαμία, μένοντας εκτός και από την ρεβάνς κυπέλλου.

Ο Γιαν Εμβιλά έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, του έχει τοποθετηθεί ειδική μπότα και πλέον «τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι με την Ένωση στο πρωτάθλημα.

Εκτός είναι φυσικά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αποβλήθηκε στο ντέρμπι, την ώρα που τραυματίες παραμένουν ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.