Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Στα προημιτελικά Μάντσεστερ Σίτι, Φούλαμ, Μπλάκμπερν και Μπράιτον

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 23:40

Με άνεση στα προημιτελικά του Κυπέλλου η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι.

Κύπελλο Αγγλίας: Στα προημιτελικά Μάντσεστερ Σίτι, Φούλαμ, Μπλάκμπερν και Μπράιτον

Ενα εύκολο βράδυ είχε η Μάντσεστερ Σίτι. Το σκορ άνοιξε ο Φιλ Φόντεν μόλις στο 7ο λεπτό κάνοντας το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα αφού πέτυχαν αυτό που ήθελαν, διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και στο τέλος το… καθάρισαν. Στο 74′ ξανά ο Φόντεν, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, για να έρθει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 81′ να γράψει το τελικό 3-0.

Μεγάλη πρόκριση για την Μπλάκμπερν μέσα στην έδρα της Λέστερ (1-2). Τα γκολ σημείωσαν Ντόλαν (33’) και Σμόντικς (52’), ενώ το τέρμα του Ιχεανάτσο στο 67’ δεν αποδείχθηκε αρκετό για να γλιτώσει τις «αλεπούδες». Η αμέσως προηγούμενη νίκη της Μπλάκμπερν στην έδρα της Λέστερ είχε σημειωθεί το 1991 και από τότε μετρούσε 6 ήττες και 4 ισοπαλίες στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η Μπράιτον πέρασε με 1-0 από την έδρα της Στόουκ με τον Ίβαν Φέργκιουσον να σημειώνει στο 30ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η Φουλάμ έβγαλε νοκ άουτ τη Λιντς, επικρατώντας 2-0 με τα τέρματα από Παλίνια (21’) και Σόλομον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr