Ποδόσφαιρο

Η Γιουβέντους το ντέρμπι, 4-2 την Τορίνο (vid)

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 00:04

Η “Μεγάλη Κυρία” επικράτησε της Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης με 4-2, για την 24η αγωνιστική της Serie A, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Επιστροφή στη δράση για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αποθεώθηκε.

Η Γιουβέντους το ντέρμπι, 4-2 την Τορίνο (vid)

Η Γιουβέντους είδε την Τορίνο να προηγείται μόλις στο 2′ με γκολ του Καράμο, με τον Γκουαδράδο να ισοφαρίζει (1-1) στο 16′. Στο 43′ η «Γκρανάτα« πήρε και πάλι προβάδισμα, με τον Σανάμπρια να γράφει το 1-2, όμως η Γιουβέντους κατάφερε να ισοφαρίσει πριν κλείσει το ημίχρονο, με τον Ντανίλο να σημειώνει το 2-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντανίλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους πίεσε και κατάφερε να κάνει το 3-2 στο 70′ με τον Μπρέμερ, ο οποίος στη συνέχεια σέρβιρε το 4-2 στον Ραμπιό. Η Γιουβέντους ανέβηκε στην 7η θέση και τους 35 βαθμούς, καθώς έχει αφαίρεση 15 πόντων, με την Τορίνο να παραμένει στην 10η θέση με 31 πόντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr