Ποδόσφαιρο

Αναβλήθηκαν οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 10:43

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Λαμία - ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκαν οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας

Θρήνος σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο από την τραγωδία με την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Μια πολύνεκρη τραγωδία που έχει συγκλονίσει.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κήρυξε τρίημερο εθνικό πένθος. Με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ενημερώνει και την αναβολή των αγώνων κυπέλλου που ήταν να διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη (1/3).

«Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλονται οι σημερινοί αγώνες Κυπέλλου λόγω του σιδηροδρομικου δυστυχήματος στα Τέμπη», ήταν η ενημέρωση της ΕΠΟ.

Έτσι το Λαμία - ΠΑΟΚ που ήταν πρώτος ημιτελικός κυπέλλου, αλλά και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ που ήταν ρεβάνς δεν ια διεξαχθούν.

Αναζητούνται ημερομηνίες για τον επαναπρογραμματισμό τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.