Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ, θα διεξαχθεί κανονικά το ματς με τον Ατρόμητο

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 11:32

Η Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την ομάδα του Περιστερίου όπως είχε κάνει και το πειθαρχικό όργανο της Super League

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ, θα διεξαχθεί κανονικά το ματς με τον Ατρόμητο

Το ματς Ατρόμητος - ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο και η τύχη του δεν θα κριθεί στα δικαστήρια.

Καθώς η Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (1/3). Η υπόθεση αρχικά είχε κριθεί στο πειθαρχικό της Super League. Που είχε ανακοινώσει πως το ματς πρέπει να διεξαχθεί κανονικά.

Η Ένωση άσκησε έφεση και η υπόθεση εκδικάστηκε στην Εφέσεων της ΕΠΟ. Που επίσης δέχθηκε όλη την αιτιολογία του πειθαρχικού της Super League. Αλλά και τις παρεμβάσεις που έκαναν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός,. Αφού είχαν έννομο συμφέρον αναφορικά με την κούρσα του πρωταθλήματος και την υπόθεση τίτλος.

Η αναμέτρηση αρχικά αναβλήθηκε μετά από αίτημα της ΑΕΚ να γίνει μέτρηση στα δοκάρια των δύο τερμάτων. Ο διαιτητής το έπραξε χωρίς το μέτρο που ορίζουν οι κανονισμοί, δηλαδή με λέιζερ. Το έκανε πρόχειρα με μια μεζούρα. Διαπιστώθηκε πως υπήρχαν αποστάσεις στο ένα τέρμα. Κάτι που δεν διορθώθηκε και το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Αλλά πλέον θα διεξαχθεί κανονικά και αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία.

«Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.