Ποδόσφαιρο

Η Άρσεναλ αύξησε ξανά τη διαφορά [vids]

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 00:09

Νίκη 4-0 κόντρα στην Έβερτον και ξανά +5 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ αύξησε ξανά τη διαφορά [vids]

Το προβάδισμα των 5 βαθμών απέκτησαν ξανά οι «Gunners» στη βαθμολογία της Premier League, μετά από 25 ματς. Μιας και νίκησαν 4-0 την Έβερτον, στο «Emirates». Πιο συγκεκριμένα ήταν το εξ αναβολή ματς για την 7η αγωνιστική. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν συνάντησε προβλήματα. Με τη νίκη της να είναι άνετη και με ευρύ σκορ. Διότι οι πρωτοπόροι του αγγλικού πρωταθλήματος έβαλαν τέσσερα γκολ για να αποκτήσουν ξανά μια διαφορά ασφαλείας από τους «πολίτες».

Αν και η Έβερτον κατάφερε να βάλει… δύσκολα στην Άρσεναλ για περίπου 40 λεπτά, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Καθώς οι «Gunners» μετά το 1-0 πέτυχαν άμεσα δεύτερο γκολ. Με το προβάδισμα των δύο τερμάτων χάρη στα γκολ του Σάκα (40') και του Μαρτινέλι (45'+1). Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Έτσι, στο 71' ήταν η σειρά του Όντεργκααρντ. Πέτυχε το 3-0, ενώ στο 80' ο Μαρτινέλι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο άλλο ματς, στο «Anfield», η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 της Γουλβς και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Οι «reds» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, για τέταρτο διαδοχικό αγώνα. Αν και πέτυχαν γκολ στο 66' με τον Νούνιες που δεν μέτρησε, δεν το έβαλαν κάτω. Έτσι, στο 73' ο Φάν Ντάικ έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Επιπλέον, ακολούθησε στο 77' η ασίστ του Τσιμικα για το2-0 που πέτυχε ο Σαλάχ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr