Ποδόσφαιρο

Η Οσασούνα πήρε το προβάδισμα [vid]

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 00:52

Νίκησε 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στον πρώτο ημιτελικό στην Παμπλόνα και έχει τον πρώτο λόγο για τον τελικό.

Η Οσασούνα πήρε το προβάδισμα [vid]

Ο «εμφύλιος» στα ημιτελικά του Copa del Rey ανάμεσα στις δύο ομάδες από τη «χώρα των Βάσκων» έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια. Μιας και η Οσασούνα εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και νίκησε 1-0 την Αθλέτικ Μπλμπάο. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δίνει τον πρώτο λόγο στην ομάδα από την Παμπλόνα.

Το ματς ήταν κλειστό. Το μοναδικό γκολ ήρθε στο 47'. Μακρινή πάσα του Μόι Γκόμεθ, ο Εζακζουλί κινήθηκε στην κόντρα και άνοιξε το σκορ (1-0). Πλέον, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, η Οσασούνα έχει αβαντάζ. Αν και η αποστολή της, στο «San Mames», δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολη. Ωστόσο, το κίνητρο της πρόκρισης σε τελικό μετά από 18 χρόνια είναι μεγάλο. Όχι πως δεν είναι και για την Μπιλμπάο που θέλει να βρεθεί και πάλι σε τελικό μετά από δύο χρόνια.

Απόψε, Πέμπτη, διεξάγεται στη Μαδρίτη ο δεύτερος ημιτελικός. Αντίπαλοι είναι η Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr