Ποδόσφαιρο

Απίθανος Βέλλιος με καρέ στην Ολλανδία [vids]

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 21:38

Εκπληκτικός ο Έλληνας σέντερ φορ με χατ τρικ στα πρώτα 12' και τέσσερα γκολ ως το 27', στο ματς της Τσβόλε με την Ντε Μπος.

Απίθανος Βέλλιος με καρέ στην Ολλανδία [vids]

Εξαιρετικός ο Βέλλιος στο ματς της Τσβόλε με την Ντεν Μπος για την Eerste Divisie. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε πράγματα και θάματα στην αναμέτρησης της 27ης αγωνιστικής για την δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Μιας και ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε μέσα σε 12' πέτυχε χατ τρικ. Διότι άνοιξε το σκορ με λόμπα στο 2', σκόραρε ξανά στο 4' με κοντινό σουτ, ενώ στο 12’ με νέο σουτ πέτυχε το 3-0 για την Τσβόλε. Μιας και χρειάστηκε για την ακρίβεια 11'22'' για να βάλει τρία γκολ. Αλλά δεν είχε τελειώσει εκεί το… έργο του!

Καθώς στο 27' πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, ανεβάζοντας το σκορ στο 6-0 για την Τσβόλε, κόντρα στην Ντε Μπος που έμοιαζε με… σάκο του μποξ! Η ομάδα του Βέλλιου σταμάτησε στα επτά γκολ στο πρώτο μέρος (7-0). Όχι πώς σταμάτησε στο δεύτερο. Μιας και σκόραρε άλλες τέσσερις φορές, για να επικρατήσει με το εκκωφαντικό 11-0!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr