Ποδόσφαιρο

Η Λάτσιο του Σάρι έκλεισε το… σπίτι της Νάπολι [vid]

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 23:57

Τεράστιο «διπλό» με 1-0 για τους «λατσιάλι» που υποχρέωσαν τους «παρτενοπέι» στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους.

Η Λάτσιο του Σάρι έκλεισε το… σπίτι της Νάπολι [vid]

Το σερί νικών που είχε η Νάπολι στην έδρα της, αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα έληξε. Καθώς η Λάτσιο έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Diego Armando Maradona», Οι «λατσιάλι» νίκησαν 1-0 τους «παρτενοπέι» και έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα για να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο UEFA Champions League της επόμενης περιόδου.

Με τον Μαουρίτσιο Σάρι να φεύγει νικητής από την έδρα της πρώην ομάδας του! Επιπλέον, η Λάτσιο νίκησε μετά από 8 χρόνια στην έδρα των Ναπολιτάνων. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πώς είχαν σκοπό να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των «παρτενοπέι».

Διότι στο 5' ο Βεσίνο έχει απειλήσει με κεφαλιά για το 0-1, αλλά ο Ντι Λορέντσο απομάκρυνε πάνω στη γραμμή! Ό,τι όμως δεν πέτυχε ο παίκτης των «λατσιάλι» στο πρώτο μέρος, το κατάφερε στο δεύτερο.

Πιο συγκεκριμένο, στο 68' έπιασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μερέτ, πετυχαίνοντας το 0-1. Σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr