Ποδόσφαιρο

«Γκέλα» της Σοσιεδάδ με την Κάντιθ [vid]

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 00:09

Χωρίς σκορ έληξε το ματς στο Σαν Σεμπαστιάν, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή μεν, αλλά όχι το γκολ δε.

«Γκέλα» της Σοσιεδάδ με την Κάντιθ [vid]

Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα από τη χώρα των Βάσκων ξανά. Τρίτο ματς χωρίς νίκη και μάλλον κάνει «κοιλιά». Διότι έμεινε στο 0-0, εντός έδρας, με την Κάντιθ. Σε ένα ματς που δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του συλλόγου από τη Νότια Ισπανία. Έτσι, με την ισοπαλία αυτή έμεινε στο -8 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και με ματς παραπάνω. Όμως για την Κάντιθ ήταν ένας ακόμη πολύτιμος βαθμός. Μιας και την οδήγησε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Σοσιεδάδ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Ωστόσο μόνο σε εκείνη του 45' ο Φερνάντεθ ανησύχησε τον Λεντέσμα! Το σκληρό μαρκάρισμα του Σαν Εμετέριο στον Ογιαρθάμπαλ, στο 53', δεν συνοδεύτηκε από κόκκινη κάρτα. Μια φάση που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα αριθμητικά δεδομένα στο ματς και η Κάντιθ να μείνει με παίκτη λιγότερο.

Έτσι, κόντρα στη ροή του ματς, οι Ανδαλουσιάνοι άγγιξαν το 0-1 στο 68', αλλά ο Μάρτσι σημάδεψε το δοκάρι. Η πίεση της Σοσιεδάδ, όσο κυλούσε ο χρόνος, αυξήθηκε. Αλλά η ομάδα από το Κάντιθ άντεξε και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό ως το φινάλε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr