Ποδόσφαιρο

Η Νις «πέταξε» την ευκαιρία [vid]

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 00:27

Εκτός έδρας παίρνει τρίποντα, αλλά εντός έδρας κάτι δεν της… βγαίνει όπως έγινε και με την Οσέρ (1-1).

Η Νις «πέταξε» την ευκαιρία [vid]

Η Νις εκτός έδρας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όμως, εντός έδρας κάτι της λείπει. Δεν είναι τυχαίο πώς για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση στη Νίκαια, δεν κατακτά τους τρεις πόντους. Καθώς μετά το 0-0 με την Ρεμς, παραχώρησε νέα ισοπαλία. Αυτή τη φορά 1-1 με την Οσέρ.

Ένας πόντος πολύτιμος για τους φιλοξενούμενους που έστω και προσωρινά είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης. Αντίθετα, η ομάδα της Νίκαιας έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο -2 από την πεντάδα και να μπει πολύ δυνατά στο «κόλπο» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν και τον έλεγχο και τις φάσεις, το προβάδισμα το πήρε η Οσέρ, Καθώς στο 36' πήρε… κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Εΐν για το 0-1. Στη συνέχεια, η Νις πίεσε. Κέρδισε στο 41' πέναλτι, αλλά στο 42' ο Λαμπόρντ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την «άσπρη βούλα».

Το πέναλτι που εκτέλεσε, απέκρουσε ο Ράντου και διατήρησε το 0-1. Όμως, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 45'+1 ισοφάρισε ο Λαμπρόντ που κατάφερε να βρει δίχτυα (1-1). Αλλά αυτό δεν είχε συνέχεια, αν και η Νις είχε δοκάρι στο 60', στην προσπάθεια του Μπουνταουί. Σε μια φάση που έβαλε τα,… χεράκια του και ο Ράντου!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr