Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Ε"Χ"ασε έδαφος η Ουνιόν Βερολίνου (vids)

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 18:42

Στο 0-0 με την Κολωνία "κόλλησε" η Ουνιόν και απομακρύνθηκε από την κορυφή. Πολύτιμες νίκες για Σάλκε, Αουγκσμπουργκ και Μάιντζ.

Bundesliga: Ε

Νέα απώλεια βαθμών για την Ουνιόν, η οποία έμεινε στο 0-0 στο Βερολίνο με την Κολωνία και βλέπει την απόστασή της από την κορυφή της βαθμολογίας να μεγαλώνει. Πλέον, η ομάδα του Φίσερ βρίσκεται στο -5, αλλά δεν κινδυνεύει να χάσει προσωρινά την 3η θέση, ενώ η Κολωνία βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σπουδαία νίκη και για την Άουγκσμπουργκ, η οποία επικράτησε 2-1 της Βέρντερ Βρέμης και ξεφεύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας, ενώ η Μάιντς ανέβηκε στην 7η θέση και ονειρεύεται Ευρώπη μετά το 1-0 επί της Χόφενχαϊμ, η οποία διανύει μια τραγική σεζόν και κινδυνεύει με υποβιβασμό!

«Xρυσό» εκτός έδρας τρίποντο πανηγύρισε και η Σάλκε με 2-0 επί της Μπόχουμ και πήρε μία τεράστια βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη που δίνει για παραμονή.

Η 23η αγωνιστική

Ντόρτμουντ - Λειψία 2-1 (21' πεν. Ρόις, 39' Τσαν - 74' Φόρσμπεργκ)

Αουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 2-1 (6’ Μπέλιο, 46’ Ντεμίροβιτς – 17’ Στέιτζ)

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 0-0

Μάιντζ – Χόφενχαϊμ 1-0 (34’ Μάρτινς)

Μπόχουμ – Σάλκε 0-2 (45’ αυτ. Ρίμαν, 79’ Μπιούλτερ)

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία 0-0

19.30:Στουτγάρδη - Μπάγερν Μονάχου

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3

16.30: Μπάγερ Λεβερκούζεν - Χέρτα Βερολίνου

18.30: Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr