Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός προσέφερε γκολ και θέαμα [vid]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 18:22

Νίκη 6-0 των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Λεβαδειακό με ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός προσέφερε γκολ και θέαμα [vid]

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το ματς. Καθώς κατάφερε με το… καλημέρα να προηγηθεί. Με την εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα από τον Μπιέλ στο 2' για το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν το ίδιο δυνατά ως το 20', έχοντας άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Καταρχάς με το πλασέ του Φορτούνη στο 11' και μετά με την κεφαλιά του Μασούρα στο 15'. Ο Λεβαδειακός σταδιακά αναθάρρησε. Απείλησε στο 23' με την κεφαλιά του Συμελίδη.

Όμως, η ομάδα του Μίτσελ συνέχισε να απειλεί και τον Γκροφ να κάνει τη μία επέμβαση μετά την άλλη. Όπως έγινε και στο 25' στην νέα κεφαλιά του Μασούρα. Στο 37' ο Γιαννιώτας δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη και στο επόμενο λεπτό ήρθε το 2-0. Ένα γκολ αποτέλεσμα άψογης συνεργασίας. Κόρνερ του Φορτούνη, σουτ στην κίνηση του Χουάνγκ και 2-0.

Με γκολ νωρίς άρχισε και το δεύτερο 45λεπτο. Μιας και στο 50' ο Φορτούνης έκλεψε από τον Τσάπρα, πέρασε στον Μπιέλ, που απέφυγε τον Γκροφ για το 3-0. Επιπλέον, στο 58' ο Τσάπρας έκανε χέρι στο γύρισμα του Μπιέλ. Πέναλτι μέσω VAR, με τον Μπακαμπού να το εκτελεί εύστοχα για το 4-0. Οι ευκαιρίες των «ερυθρολεύκων» ήταν συνεχόμενες.

Στο 68' ο Κασάμι αστόχησε από καλό σημείο, καθώς σούταρε με το «κακό» του πόδι (σ.σ.: το δεξί)! Επίσης, στο 86' ήρθε και το 5-0. Σέντρα του Βαλμπουενά, προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών και ο Κανός σκόραρε μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, ο Ισπανός εξτρέμ πέτυχε ένα ακόμη τέρμα. Στο 88' μετά τη σέντρα του Βαλμπουενά, την έστειλε στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Γκροφ για το τελικό 6-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ (59' Κασάμι), Μπιέλ (59' Κανός), Μασούρας (73' Μπουτούτσι), Φορτούνης (73' Βαλμπουενά), Μπακαμπού (59' Ελ Αραμπί).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Χάμοντ (71' Νίκας), Μεχία (59' Μπελμόντ), Βήχος, Δούμτσιος, Ντεντάκης, Συμελίδης (58' Σαβιέρ), Τσάπρας, Γιαννιώτας, Βρακάς (70' Σαχπεκίδης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.