Ποδόσφαιρο

Ο Βόλος σε mood... ευρωπαϊκό [vid]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 18:59

Η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, μπήκε στα play off και κάνει όνειρο για Conference League.

Ο Βόλος σε mood... ευρωπαϊκό [vid]

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το εισιτήριο για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν είναι στον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε 1-0 στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ και ανέβηκε ξανά στην 5η θέση της βαθμολογίας. Κάτι που σημαίνει πώς θα παλέψει με τον Άρη για το πέμπτο και τελευταίο εισιτήριο του Conference League.

Η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ήταν συναρπαστική και είχε καλό ρυθμό. Αν και στην αφετηρία του ματς, οι Γιαννιώτες ήταν περισσότερο επικίνδυνοι. Δύο σουτ από Τζίμα (1') και Νίνη (4'), τα οποία όμως δεν προκάλεσαν πρόβλημα στον Κλέιμαν. Επίσης, το ίδιο έγινε και στο 26' όταν ο Μορέιρα δεν εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση του Κλέιμαν. Ακόμη, το πρώτο μέρος έκλεισε με την κεφαλιά του Εραμούσπε στο 43' που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, αυτό δεν άλλαξε ούτε στην αρχή του δευτέρου μέρους. Δηλαδή με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις τελικές.

Δύο φάσεις με τον Μπαλάν, στο 50' που δεν βρήκε την μπάλα και στο 55' που την έστειλε δίπλα από την εστία του Κλέιμαν. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να βγάλει άλλες μεγάλες ευκαιρίες, ενώ σταδιακά οι Βολιώτες κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, είχαν και την ουσία. Διότι έφτασαν τελικά στο γκολ κόντρα στη ροή του ματς. Μιας και στο 83' ο Τάχατος με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Τσιρίνος, πέτυχε το 0-1. Γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μπράτσου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Νίνης, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας (88' Σταματελόπουλος), Μορέιρα (73' Λώλης), Μπαλάν (79' Μπατίστ).

ΒΟΛΟΣ ( Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ταχάτος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (79' Κάτσε), Μεταξάς (46' Καρτάλης, 90' Ασλανίδης), Πιρές (90'+3 Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr