Ποδόσφαιρο

Η Λαμία «ξεκόλλησε» από την... ουρά! [vids]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 19:25

Νίκησε 2-1 τον Άρη και ανέβηκε στην 12η θέση, βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η Λαμία «ξεκόλλησε» από την... ουρά! [vids]

Ένα τεράστιο «τρίποντο» πήρε η Λαμία. Καθώς στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, νίκησε 2-1 τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος». Ένα αποτέλεσμα που την έβγαλε από την τελευταία θέση και την ανέβασε στην 12η θέση. Δηλαδή πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αφήνοντας εκεί μέσα στον Ιωνικό (σ.σ.: έχει ματς λιγότερο) και τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Βόκολου στο πρώτο ημίωρο του ματς έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς. Από την άλλη, ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια. Μείωσε σε 2-1, όμως έχασε σημαντικές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Το πρώτο γκολ της Λαμίας ήρθε στο 15'. Ο Σιμόνο βρήκε τον Σλίβκα σε θέση βολής και εκείνος «εκτέλεσε» τον Κουέστα για το 1-0.

Επιπλέον, μετά το λάθος του Ενκουλού στο 26', ο Βέργος έγινε αποδέκτης της μπάλας και σημάδεψε σωστά για το 2-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ. Στο 44' ο Πάλμα εκτέλεσε το φάουλ. Πρώτη κεφαλιά του Νταρίντα, δεύτερη του Μπράμπετς και 2-1.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι. Είχαν την μπάλα, έβγαλαν φάσεις, αλλά τους έλλειψε η ουσία, δηλαδή η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, στο 55' η κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η «απάντηση» της Λαμίας ήρθε στο 60' με τον Μαρτίνεθ, αλλά ο Κουέστα του είπε… όχι!

Επίσης, στο 62' ο Φαμπιάνο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Όπως και στο 78' με τον Καμάτσο να βγάζει τον Γκρέι απέναντι από τον Γκαραβέλη, αλλά εκείνος αστόχησε. Ακόμα στο 90'+3 ο Χριστοδουλόπουλος πλάσαρε από τα πλάγια, με τον Σαραμαντά να κάνει σωτήρια προβολή και να κρατά το 2-1 για τη Λαμία.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Τζανδάρης, Σλίβκα (82' Μανούσος), Μαρτίνεθ (82' Σαραμαντάς), Ασκόφσκι (59' Στάνκο), Νούνιες (74' Βασιλαντωνόπουλος), Βέργος.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ενκουλού (46' Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Πίρσμαν (82' Μαζικού), Νταρίντα, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (69' Καμάτσο), Ιτούρμπε (69' Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (46' Γκρέι), Καμαρά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.