Ποδόσφαιρο

Κεφάτος ΠΑΟΚ, έβαλε 6 γκολ στον Ιωνικό [vid]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 22:57

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο, ενώ πήρε γκολ από τον εορτάζοντα Κωνσταντέλια και τον Τζίμα που έγινε ο νεαρότερος του σκόρερ, ιστορικά, στο πρωτάθλημα.

Κεφάτος ΠΑΟΚ, έβαλε 6 γκολ στον Ιωνικό [vid]

Μεγάλη εμφάνιση μεν, ευρεία νίκη δε για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 6-0 στην Τούμπα τον Ιωνικό και παραμένει αρκετά κοντά στις πρώτες θέσεις. Γκολ από τον Κωνσταντέλια στα γενέθλιά του, αλλά και από τον 17χρονο Τζίμα που έγινε ο νεαρότερος σκόρερ των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα, «σπάζοντας» την επίδοση του Κούδα από το 1964. Με δέκα παίκτες ο Ιωνικός από το 49', μετά την αποβολή του Μασάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ιδανικά άρχισε το ματς για την ομάδα του Λουτσέσκου. Καθώς στο 2' ο Νάρεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, με την μπάλα να κοντράρει στον Ρομαό. Αυτογκόλ από τον αρχηγό του Ιωνικού και 1-0. Η ομάδα της Νίκαιας άγγιξε το 1-1 με τον Σεμπά στο 19'. Ωστόσο στο 24' ο Νάρεϊ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κωνσταντέλια που δεν έχασε την ευκαιρία για το 2-0. Ένα ακόμη γκολ για τον Δικέφαλο ήρθε στο 28' με τον Μπράντον για το 3-0. Επιπλέον, στο 30' ο Ζίβκοβιτς νίκησε κι εκείνος τον Χουτεσιώτη για το 4-0.

Στην εκκίνηση του δευτέρου 45λεπτου ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τον Τόμας (48') σε τετ-α-τετ. Στη συνέχεια, ο Μασάς ανέτρεψε τον Νάσμπεργκ και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου. Έτσι, ο Ιωνικός έμεινε με δέκα παίκτης. Για να γίνει το 5-0 στο 54' με την προβολή του Κεντζιόρα. Οριζόντιο δοκάρι του Τάισον στο 68'. Αλλά το ματς είχε ένα ακόμη γκολ. Πιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, στο 90'+1, ο Τζίμας με κεφαλιά έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα, καθώς με κεφαλιά πέτυχε τα 6-0!

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (58' Ελ Καντουρί), Ντάντας, Νάρεϊ (58' Τάισον), Κωνσταντέλιας (71' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (76' Ρικάρντο), Μπράντον (71' Τζίμας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Αντούνες (46' Τσίμπσαχ), Σεμπά (77' Τσιριγώτης), Μασάς, Λοβέρα (77' Πογκοσιάν), Μάντζης (77' Μάνος).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.